Pozdravljeni, sem nov tukaj pri prijavi, čeprav večkrat prebiram forum.
Mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo, da pri vklopu ogrevanja zadnjega stekla (prtljažnik), začne radio slabo loviti UKV postaje? Takoj, ko izklopim ogrevanje, je spet o.k.
Hvala!
Lp
Laguna III Berline - slab sprejem FM
-
Ocean
Res obstaja prevodni lak, ampak tisti je namenjen za krpanje "vidnih" poškodb na nitkah... Takih, katere se vidi mesto poškodbe.Ocean napisal/-a:ja, sedaj, ko šipa zmrzuje... sem opazil, da pri gretju šipe ne "taja" zadnja, najvišja črta, ki gre tudi čez tretjo zavorno luč... in tam okoli je tudi antena... verjetno je to povezano...
ravno stekla nebi menjal... poznate koga, ki to obvlada takšna popravila iz Gorenjske?
V tvojem primeru pa ti res priporočam(o) da se sklicuješ na garancijo... Zakaj imaš pa tak odpor do menjave stekla? Ko boš avto prodajal, ti ga bo vsak resen kupec preveril in bo lepo zavedeno, da je bilo popravljano pod garancijo (pa četudi menjava šipe)...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
-
Ocean
Ocean napisal/-a:avto sem kupil januarja in je bil decembra star 3 leta... torej nima več garancije... prodajati pa ga ne nameravam vsaj tri leta...
pri nakupu pa res nisem probal hrkati gretja in radija... se zgodi...
Če ti prebija tam kjer se nitki križata, potem z lakom ne boš ničesar naredil... Drugače pa, ko imaš zarošeno šipo vklopi gretje le-te. Opazuj nitko, ki ne dela, če se kje pojavi kakšen krog (otoko), kjer pa vseeno odrošuje. Tam je definitivno mesto napake. PReveri še z lupo. Potem pa v Conradu (Delkotu) lahko kupiš prevodni lak in to saniraš...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.