KRAJE AVTORADIA * AKUSTIKE!!!
glede zavarovanja avtoakustike takrat ko sem se zanimal mors met kasko in pa strosek zavarovanja je odvisen od vrednosti avtoakustike. Torej racunajo nek fiksen procent ki ga majo in seveda mnozijo z vrednostjo avtoakustike. Tak da pri meni bi blo to celo bogastvo za zavarovanje.
Trenutno se bolj splaca tihi alarm pa doma bejzbolka ob pojstli. Ko pa gres kam drugam pa tak lahko zbiras med tihim oz. glasnim alarmom z vsemi signali...cene so pa zdej ze zelo dol padle za te alarme tak da se res splaca.
Trenutno se bolj splaca tihi alarm pa doma bejzbolka ob pojstli. Ko pa gres kam drugam pa tak lahko zbiras med tihim oz. glasnim alarmom z vsemi signali...cene so pa zdej ze zelo dol padle za te alarme tak da se res splaca.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Ja treba je res merkat kje se avto pusti, ker je folk predrzen kukr se le da.
Drugac se pa trudm, da bi prlimu slikco od kljucavnce pa mi neki ne ratuje
Jo prlimam k bom pogruntu napako.
Drugac je pa tale radio 1505R res prava bomba, ja.
Mal starejsi Alpine, pa se vedno drzi ceno za ubit... Kvaliteta je draga
Drugac se pa trudm, da bi prlimu slikco od kljucavnce pa mi neki ne ratuje
Jo prlimam k bom pogruntu napako.
Drugac je pa tale radio 1505R res prava bomba, ja.
Mal starejsi Alpine, pa se vedno drzi ceno za ubit... Kvaliteta je draga
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
hja pomaga ja, ce so v nasem firtlu najvecji lopovi + đankiji!In ce se z vsemi se dobro razumes pol ni panike!Sicer je pa MB tako majhen, da ni sile!Vprasas lokalnega lopova in ziher izvss kaksno pametn info.!Ce pa se izves, da jo je drapnil kaksen tip od drugod, pa svojemu lokalnemu lopovu placas naj ukrade nazaj!!!HaBBicH napisal/-a:emdidzejc: to ni nc ne pomaga...jest poznam pol kranja pa so mi dranpl... lahk pridejo iz drugje al pa junksi
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
-
Gr3gA
torej meni se je zgodilo da so mi vkradli ojacevalec in kondenzator... zato bi proso vse ki vejo karkoli naj povejo... za koristno informacijo tudi nagrada... teh ojacevalcov v sloveniji ni dosti zato bo nekoliko lazje...
prosim vse ki bi karkoli vedeli naj mi sporocijo tukaj ali pm ali
mail: [email protected]
tel: 031458274
hvala!!!
prosim vse ki bi karkoli vedeli naj mi sporocijo tukaj ali pm ali
mail: [email protected]
tel: 031458274
hvala!!!