vel satis gretje
vel satis gretje
En lep pozdrav.
Zanima me zakaj mi pri Vel satisu 3.0 dci med voznjo gretje dela odlično, ko pa avto stoji naprimer na semaforju zacne pihati hladen zrak?
Pojavlja pa se tudi ta problem da med voznjo hladilna tekočina v ekspanzijski posodi naraste vse do pokrovčka.
Bi mi kdo znal pomagati?
lp
Zanima me zakaj mi pri Vel satisu 3.0 dci med voznjo gretje dela odlično, ko pa avto stoji naprimer na semaforju zacne pihati hladen zrak?
Pojavlja pa se tudi ta problem da med voznjo hladilna tekočina v ekspanzijski posodi naraste vse do pokrovčka.
Bi mi kdo znal pomagati?
lp
Re: vel satis gretje
Da se še jaz malo vmešam; kako pa naj bi bilo s 3.0dci motorji, so tudi tako problematični, kot naj bi bili 2.2?
Pri 3.0dci je bila huda napaka pregrevanje motorja, in zato so se posledično krivile glave, oz v najslabšem primeru pokali bloki motorja.
Obstaja nakaj srečnežev, ki teh težav niso imeli, ampak velika večina se je pregrela in zato se skoraj ne dobi vozila s tem motorjem, da nebi bil vsaj enkrat menjan.
Iste motorje in seveda z istimi težavami so ugrajevali v ople in saab-e.
lp
Obstaja nakaj srečnežev, ki teh težav niso imeli, ampak velika večina se je pregrela in zato se skoraj ne dobi vozila s tem motorjem, da nebi bil vsaj enkrat menjan.
Iste motorje in seveda z istimi težavami so ugrajevali v ople in saab-e.
lp