Zraven avta sem dobil tipske za cliota in so po pol leta že čist bogi. Tele sem mel pa namen spomladi kupit, ampak me je punca prehitela. Zgledajo res zelo kvalitetni, kak se bojo pa obnesli bom pa poročal. Škoda da nimajo lukenj za fiksiranje na obstoječe čepeke, ker mam občutek da se bojo vozli po avtu.
OK, darilu se ne gleda v plombe in o ceni ne bomo (imaš pred pol leta na PM).
Videti so original, morda jih še nisi razpakiral. Imajo dve luknji, ki pašata direkt v tiste čepke, zraven obeh lukenj je pa še ježek nalepljen, tako da dvojno prime, čez je pa še plastičen pokrovček. Ampak tam itak nikoli nimaš noge, ker so skoraj pod sedežem. Evo slikice:
Sem malo bolje pogledal in je res videti, da je pri tebi bel napis kot cel pravokotnik našit gor na tepih, pri meni pa zgleda kot da je rumen črko po črko všit notri v tepih.
Ni frke, samo svoji ne dat za vozit v kakšnih visokih petkah , pa bodo zdržali več let.
Embalaža je bila pa pri mojem enaka. Lahko da takih ne delajo več...
Torej, po mnogo neprespanih nočeh sem nekako prišel do odločitve, da bom avto prodal. Zaenkrat ostaja prodaja le na forumih, če se tukaj ne proda gre naprej na oglasnike. Vsi RESNI in zainteresirani mi pustite PM, pa bomo tam kaj več rekli. Je pa dejstvo da veliko pod ceno ne grem, ga raje obdržim. Pa še par dejstev. (če s tem že ne kršim pravil)
kuljen nov, avgusta 2010.
opravljena dva servisa. ( 2200km (nulti servis) in pred tednom opravljen drugi servis na 10200km.)
pofoliran sprednji odbijač in pragovi
nove zimske gume, letne priložim.
pravilno utečen
takoj po nakupu je bilo opravljeno poliranje in zaščita avtomobila.
NIKOLI nisem vrtel hladnega, nikoli ugašal vročega.
nikoli poškodovan, karamboliran
CUP podvozje.
Recaroti.
paket vidljivost.