Širjenje blatnikov

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
fricko
Kraj: Koper

Širjenje blatnikov

Odgovor Napisal/-a fricko »

Namen imam širit zadnje blatnike, za caa 1-2 cm lih tolko da mi guma ne drsa v blatnike, pa me zanima kdo to dela in koliko pribložno stane, videl sem da ima to a3m in fazer, a je še kdo drug tu iz obale?

Lp Matic
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

širjenje ali valčkanje robov?

to je razlika
če mislit širjenje, to je rezanje robov blatnikov in varjenje dodatnega robu
če misliš valčkanje, ni drugega kot Fazer, ti ga priporočam , 60€ za par blatnikov ;)
A3M, hehe, ne omenjaj raje teh amaterjev
Uporabniški avatar
fricko

valjckanje blatnikov imam v mislih, ker bi rabil 1-2 cm za razsirit.
Uporabniški avatar
Doctor DJ

no, z valjčkanjem ti zavije rob navznoter, blatnik pa ti poširi/potisne ven tudi za par mm , imam to narejeno pri svoji laguni ker sem imel probleme z prejšnimi platišči in gumami

če res to potrebuješ, ti priporočam obisk pri Fazerju, fiksno se z njim zmeni za termin in bodi tam malo prej , dela je za urco in pol z dvema blatnikoma, če pa želiš vse štiri, matematika ;)
Uporabniški avatar
uross

Odgovor Napisal/-a uross »

Sam ne tega delat! Jst sem peljal k Fazerju pa sm bil fajn razočaran. :cry:
Mi je popokala barva po robu, ki ga je valjčkal. Pol se je pa tip še tko obnašal kot, da on meni uslugo dela, ker je zadevo moral popravit. Aja pa še ena cvetka, ko je popravljal barvo(ki tudi ni bla popravljena kot je treba) je ugotovil, da guma še vseeno čisto malo drgne ob rob blatnika in mi je ob prevzemu avtomobila zabrusil: ja a to, da ti pa guma še mal drajsa pa niste opazili. Pa jst njemu nazaj: ne nisem, ker sem menil, da je vaše delo dobro opravljeno. Tko, da jst k njemu ne grem več niti parkirat pred trgovino. Dobro razmisli ali greš to delat ali ne. Rajši manjše feltne, ožje gume ali pa stanjšat distančnike.
Uporabniški avatar
fricko

Evo zmenil sem se za drugi teden pri Sunside v Kopru, tudi on to dela, malo si je ogledal avto pa je rekel da bomo probali povaljčkat.... če ne bo treba kaj drugega naredit. Vzame pa 30€ za oba blatnika.
Uporabniški avatar
Speedie
Kraj: za ovinkom.

Odgovor Napisal/-a Speedie »

fricko napisal/-a:Evo zmenil sem se za drugi teden pri Sunside v Kopru, tudi on to dela, malo si je ogledal avto pa je rekel da bomo probali povaljčkat.... če ne bo treba kaj drugega naredit. Vzame pa 30€ za oba blatnika.
drugega?
Slika
"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe

Group B rally driver...the ballsiest creature alive!

Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Uporabniški avatar
Doctor DJ

hehe, rezanje :p
Odgovori