Menjalnik za 19-ko 16V
-
Laguna 3.0 v6
- Kraj: Ljubljana
Menjalnik za 19-ko 16V
Lep pozdrav
ali ima kdo kak menjalink doma za 19-ko 16V???
V mojmu namreč nekaj preskakuje in ne vem ali je to smotrno popravljat ali je bolje kar kakega drugega not dat? Ali je imel kdo podobne izkušnje?
Lp, Peter
ali ima kdo kak menjalink doma za 19-ko 16V???
V mojmu namreč nekaj preskakuje in ne vem ali je to smotrno popravljat ali je bolje kar kakega drugega not dat? Ali je imel kdo podobne izkušnje?
Lp, Peter
-
Laguna 3.0 v6
-
Laguna 3.0 v6
ne nisem kupu tega z avto.net
avto je že pri mehaniku vendar še ne vem kaj je narobe, problem je v tem da ko vrtim sprednjo levo gumo neki preskajuje in moje lajično razmišljanje je da mora bit neki narobe tam ko gre polosovina v menjalnik?
bomo vidl kaj bo reku mehanik?!
a je mel že kdo take oz. podobne izkušnje?
avto je že pri mehaniku vendar še ne vem kaj je narobe, problem je v tem da ko vrtim sprednjo levo gumo neki preskajuje in moje lajično razmišljanje je da mora bit neki narobe tam ko gre polosovina v menjalnik?
- R19-racing
- Kraj: koper
sm meu 19ko 1.4 in sm meu isti problem. ko sm vrtel levo kolo mi je preskakovalo kot pri tebi. med vožnjo v višjih prestavah se je slišal nezdrav zvok kot bi dve kovine drgnil med sabo.Laguna 3.0 v6 napisal/-a:ne nisem kupu tega z avto.net
avto je že pri mehaniku vendar še ne vem kaj je narobe, problem je v tem da ko vrtim sprednjo levo gumo neki preskajuje in moje lajično razmišljanje je da mora bit neki narobe tam ko gre polosovina v menjalnik?![]()
se pa s tem nisem nč ukvarjal ker sem jo prej prodal