Renault clio 1.8 16v

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
_whiskey_
Kraj: Maribor

Renault clio 1.8 16v

Odgovor Napisal/-a _whiskey_ »

Ga kdo mogoče pozna pa ve kaj o njem :lol: :D :D :D

Slika
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

ja avto poznam, poznam tudi lastnika....avto odličn!! drgač se pa lahko obrneš na waxxx-a ali urošr-a sta oba osebno z lastnikom dobra prijatelja.
l.p.
Uporabniški avatar
_whiskey_

wily napisal/-a:ja avto poznam, poznam tudi lastnika....avto odličn!! drgač se pa lahko obrneš na waxxx-a ali urošr-a sta oba osebno z lastnikom dobra prijatelja.
l.p.

Ne sej zaj si ga jaz lastim nekje od začetka decembra samo me malo zanima zgodovina vem tudi kdo ga je skup delal taki ko je zdaj em... pa ta zadnji lastnik ko mi ga je prodal je res ql ampak me tak malo zmes zanima kaj se je dogajalo zjim kr sem kr nekaj slabega slisal o njem itd. kr je bil kuplen kod še en član v družini :lol: :D :wink:
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

jooj wily :lol:

http://www.facebook.com/home.php#!/prof ... 1610481584

ta ga je skupaj delal,pa predlani je bil na weinbergtouru glavn v pokanju parminutnih blokad na hladnem motorju.
avto-notranjost,ena tapeta od rt-ja -guma ,druga spet plastična od kakega 1.2,motor je bil takra v razsulu - vzrok pa je že zgoraj omenjen,prav tako ga je tip ravno zaradi tega prodač
_whiskey_ sem že roku W. rekel pa še poleg sem bil ko ti je link dal
Uporabniški avatar
_whiskey_

andrej86 napisal/-a:jooj wily :lol:

ta ga je skupaj delal,pa predlani je bil na weinbergtouru glavn v pokanju parminutnih blokad na hladnem motorju.
avto-notranjost,ena tapeta od rt-ja -guma ,druga spet plastična od kakega 1.2,motor je bil takra v razsulu - vzrok pa je že zgoraj omenjen,prav tako ga je tip ravno zaradi tega prodač

Ja ja sej razumem ne se dret :D sao vprasal sem em... kr ta kaj ga je zadnji mel no od tega kaj sem ga jaz kupo je menjaval tapete itd. em pa ojnice... je blo kr nekaj naretega na avtu zaj se ga jaz pelem malo na kontrolo :P kr jaz sem ga kupo v SG oni pa nena se spomnim od kod tocno neki z celja tak da sao tak pobiram malo info.

No pomalem ga bom ze spravo v nivo tako treba :P :D Hvala za enkrat!!
Uporabniški avatar
wily

_whiskey_ napisal/-a:

Ja ja sej razumem ne se dret :D sao vprasal sem em... kr ta kaj ga je zadnji mel no od tega kaj sem ga jaz kupo je menjaval tapete itd. em pa ojnice... je blo kr nekaj naretega na avtu zaj se ga jaz pelem malo na kontrolo :P kr jaz sem ga kupo v SG oni pa nena se spomnim od kod tocno neki z celja tak da sao tak pobiram malo info.

ja pred unim iz sg-ja(beno) ga je mel adam(mr.clio iz foruma) adam je tud menjal motor, kupil ga je pa od rufy_rider-ja ki je bila generalka narjena, ker je adam uniču prejšen motor, zdaj ta motor ki je notri je tedi mel samo 30.000 po generalki, tapete je beno od mene uzel, ker je res mel takrat od rt-ja pa neki še mešanga. drgač pa ni neki slabega slišat tk za tega clia, bil je predelan in tudi na renault forumu je bil v galeriji predstavljen, lpo imaš vse slike kako je možakar iz mb-ja takrat predelo avto. lej želim ti srečno in varno vožnjo, ter velik užitkov z avtom.

p.s. lpo avto prej segrej, tudi olje glej da bo segreto pol lahko varno dinamično voziš :wink:
Uporabniški avatar
_whiskey_

wily napisal/-a:
_whiskey_ napisal/-a:

ja pred unim iz sg-ja(beno) ga je mel adam(mr.clio iz foruma) adam je tud menjal motor, kupil ga je pa od rufy_rider-ja ki je bila generalka narjena, ker je adam uniču prejšen motor, zdaj ta motor ki je notri je tedi mel samo 30.000 po generalki, tapete je beno od mene uzel, ker je res mel takrat od rt-ja pa neki še mešanga. drgač pa ni neki slabega slišat tk za tega clia, bil je predelan in tudi na renault forumu je bil v galeriji predstavljen, lpo imaš vse slike kako je možakar iz mb-ja takrat predelo avto. lej želim ti srečno in varno vožnjo, ter velik užitkov z avtom.

p.s. lpo avto prej segrej, tudi olje glej da bo segreto pol lahko varno dinamično voziš :wink:

wily tocno tak je kak si reko jaz sem ga od benjamina kupo 30.000 po generalki pa motorj bil menjan no... pac povedal tak kak si ti povedal!! svet je mali hitro se vse razve em... mene je sao tak za INFO zanimalo kr sem ze mel enga pa ni lih bil vec za na cesto sem pa ful ljubitel (obseden) :D teh cliotov mislim pa da je Benjamin vredi clovek tolk kolk sem ga spoznal :D :D Faca

Andrej ma tudi prav kar je reko sao to je blo pred tem!!

Avto je kuplen za dušo nic drugega (želje) sej sami vete tisti ko jih mate zakaj jih mate :P
Zadnjič spremenil _whiskey_, dne 04 Feb 2011, 23:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
wily

_whiskey_ napisal/-a:
wily napisal/-a:
_whiskey_ napisal/-a:

wily tocno tak je kak si reko jaz sem ga od benjamina kupo 30.000 po generalki pa motorj bil menjan no... pac povedal tak kak si ti povedal!! svet je mali hitro se vse razve em... mene je sao tak za INFO zanimalo kr sem ze mel enga pa ni lih bil vec za na cesto sem pa ful ljubitel (obseden) :D teh cliotov mislim pa da je Benjamin vredi clovek tolk kolk sem ga spoznal :D :D

Avto je kuplen za dušo nic drugega (želje) sej sami vete tisti ko jih mate zakaj jih mate :P
sej adam že tud v štartu ni bil krivec da je motor crknil, ker je baje že tist prejšen motor bil zelo slab in so oni iz mb-ja neki prčkal da koker tolk še živel motor in da je delal, adamu se je pol spoden del motorja razletu in tro je pol dal motor drug noter, ki je bla generalka narjena. pa adam je mislu da je to vzdrževanje kot clio 1.4 ki ga je mel prej, da to ne dela tok problemov na konc se je pa žal zmotu in zto je pol avto tudi prodal, preveč stroškev je reku, da bi naprej mel z vzdrževanju.
l.p.
Uporabniški avatar
_whiskey_

wily napisal/-a:
_whiskey_ napisal/-a:
wily napisal/-a: ja pred unim iz sg-ja(beno) ga je mel adam(mr.clio iz foruma) adam je tud menjal motor, kupil ga je pa od rufy_rider-ja ki je bila generalka narjena, ker je adam uniču prejšen motor, zdaj ta motor ki je notri je tedi mel samo 30.000 po generalki, tapete je beno od mene uzel, ker je res mel takrat od rt-ja pa neki še mešanga. drgač pa ni neki slabega slišat tk za tega clia, bil je predelan in tudi na renault forumu je bil v galeriji predstavljen, lpo imaš vse slike kako je možakar iz mb-ja takrat predelo avto. lej želim ti srečno in varno vožnjo, ter velik užitkov z avtom.

wily tocno tak je kak si reko jaz sem ga od benjamina kupo 30.000 po generalki pa motorj bil menjan no... pac povedal tak kak si ti povedal!! svet je mali hitro se vse razve em... mene je sao tak za INFO zanimalo kr sem ze mel enga pa ni lih bil vec za na cesto sem pa ful ljubitel (obseden) :D teh cliotov mislim pa da je Benjamin vredi clovek tolk kolk sem ga spoznal :D :D

sej adam že tud v štartu ni bil krivec da je motor crknil, ker je baje že tist prejšen motor bil zelo slab in so oni iz mb-ja neki prčkal da koker tolk še živel motor in da je delal, adamu se je pol spoden del motorja razletu in tro je pol dal motor drug noter, ki je bla generalka narjena. pa adam je mislu da je to vzdrževanje kot clio 1.4 ki ga je mel prej, da to ne dela tok problemov na konc se je pa žal zmotu in zto je pol avto tudi prodal, preveč stroškev je reku, da bi naprej mel z vzdrževanju.
l.p.

Ne sej tak je adama jaz ne poznam nevem kak človek je vem kak sem sam če kupiš kaj takega je treba nekaj v njega dat ce ga ces dobro vozit pa z njim delat tako kot treba vsak avto pa je treba vzdrževat enega majn enega več :D

Hvala vseeno za info.
Uporabniški avatar
wily

_whiskey_ : predstavi sebe in svoje vozilo v galeriji :wink:
Uporabniški avatar
_whiskey_

wily napisal/-a:_whiskey_ : predstavi sebe in svoje vozilo v galeriji :wink:

Itak Tnx :lol: :lol: :lol: :D