KRAJE AVTORADIA * AKUSTIKE!!!
KRAJE AVTORADIA * AKUSTIKE!!!
Vsem ljubiteljem avtoakustike pozor!
Vceraj se mi je zgodilo sledece in bi zato rad opozoril vse clane in ljubitelje akustike da naj bodo se posebej previdni na svojo opremo in kje puscate svoj avto, se posebej v Ljubljani!
Namrec vceraj, se ne vem tocno kje ampak je nekomu zadisal moj Alpine 1505R in pa ojacevalec DLS CA20, ki sem ga imel pod sedezem.
Na sreco so se tokrat obnesle kljucavnice z diodo (made Tomas Costums) in mu nikakor ni uspelo odpreti avta.
Avto sem imel postavljen vedno v centru tako, da si pac kdorkoli je ze bil ni mogel kaj dosti privosciti.
Stekla na sreco ni razbil, ker se je ustrasil po mojem, da imam alarem.
Ceprav imam avto kasko zavarovan, pa si nisem zavaroval notranje opreme.
Na sreco mi ni zmankalo nicesar.
Zato vsi tisti, ki imate se kako drago robo v avtu pazite, kajti tovrstnih kraj se mnozicno siri tudi po drugih mestih Slovenije!
Lep pozdrav: KRIŽI
Vceraj se mi je zgodilo sledece in bi zato rad opozoril vse clane in ljubitelje akustike da naj bodo se posebej previdni na svojo opremo in kje puscate svoj avto, se posebej v Ljubljani!
Namrec vceraj, se ne vem tocno kje ampak je nekomu zadisal moj Alpine 1505R in pa ojacevalec DLS CA20, ki sem ga imel pod sedezem.
Na sreco so se tokrat obnesle kljucavnice z diodo (made Tomas Costums) in mu nikakor ni uspelo odpreti avta.
Avto sem imel postavljen vedno v centru tako, da si pac kdorkoli je ze bil ni mogel kaj dosti privosciti.
Stekla na sreco ni razbil, ker se je ustrasil po mojem, da imam alarem.
Ceprav imam avto kasko zavarovan, pa si nisem zavaroval notranje opreme.
Na sreco mi ni zmankalo nicesar.
Zato vsi tisti, ki imate se kako drago robo v avtu pazite, kajti tovrstnih kraj se mnozicno siri tudi po drugih mestih Slovenije!
Lep pozdrav: KRIŽI
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ja tut plosciso sm mel gor. Sej jo vedno snamem, samo zdej sm bil pa dva mesca brez muze in sm dal glih spredn sistem zacasno notr pa sm se cist spozabu...
Sej ta radio mu nebi kej dost pomagu, ker je samo radio z tunerom, potem pa rabis se posebej Alpinov wexler... Tega pa ne verjamem da bi ga zamiku, ker tezko zraven pride z izvijacom
Bi mogu cel sedez vn uzet, heh.
Jst mislm, da ga je tut DLSov ojacevalc zamiku, ker sm ga mel se v original skatli zapakeranga
No ja, mislm, da ploscice ne bom vec puscu notr.
Bistvo pa je tut, da ste vi seznanjeni s tem, ker se bo to sam se stopnjeval...
Sej ta radio mu nebi kej dost pomagu, ker je samo radio z tunerom, potem pa rabis se posebej Alpinov wexler... Tega pa ne verjamem da bi ga zamiku, ker tezko zraven pride z izvijacom
Bi mogu cel sedez vn uzet, heh.
Jst mislm, da ga je tut DLSov ojacevalc zamiku, ker sm ga mel se v original skatli zapakeranga
No ja, mislm, da ploscice ne bom vec puscu notr.
Bistvo pa je tut, da ste vi seznanjeni s tem, ker se bo to sam se stopnjeval...
...prej bo dala, prej bo frej...