Ker si ne predstavlam kako bi moral peljati za 7l porabe. Že sedaj iz morja smo peljali k p***e - lahko tudi ostali udeleženci potrdijo, pa je komaj pod 9l šlo, kje še 7l...
...tko da se jaz z Bostyjem strinjam
Dvomim da ima poletje/zima tak efekt.

Če sprašuješ si ga ne moreš privoščiti!nightmare napisal/-a:Tudi mene dostikrat zanima kakšno porabo majo določena močnejša vozila pa si niti ne upam vprašati ker vem, da odgovora ne bom dobil in bom le napaden.
V tejle temi pa res ni blo nobenega prerekanja... vsak je lepo napisal koliko ima porabe, pa v povprečju so cifre normalne vožnje čisto lepo primerljive - če porežemo extreme t.j. beleharja in gagija, pa splohnightmare napisal/-a:Sploh ni važno kateri forum berem, debate o porabi se vedno sprevržejo v neko prerekanje.
Zakaj človeka ne sme nikoli informativno zanimati kakšno porabo imajo močnejša vozila? Zakaj je vedno odgovor, da se tega pri takih avtih ne sprašuje, upošteva, ni pomembno, ....
Saj noben nikogar ne obsoja če maš porabo 7 al pa 15l/100.
Tudi mene dostikrat zanima kakšno porabo majo določena močnejša vozila pa si niti ne upam vprašati ker vem, da odgovora ne bom dobil in bom le napaden.

No, samo to ni prerekanje... je res mau mim če izven konteksta bereš. Če sva pikolovska, lahko dejansko vsak drug odgovor na tem forumu označiva za takega.nightmare napisal/-a:Že odgovor, da tisti, ki ima porabo 7l vozi itak prepočasi in ne potrebuje RSa je popolnoma mimo vprašanju.