clio II slab pretok tekočine za brisalce
clio II slab pretok tekočine za brisalce
Lep pozdrav,
imam clio II 1.2 16V 2002 letnik in kar naenkrat mi spredaj komaj kaj zaliva šipe še. Sovozinkova šoba sploh do šipe ne brizgne, vozikova se pa malce bol potrudi.
Glede na to da do zadne šipe brez problemov vleče tekočino bi rekel, da ni problem v pumpi. Cevi ne izgledajo biti zamašene kolikor sem z izpihavanjem uspel ugotoviti.
Kakšni predlogi?
imam clio II 1.2 16V 2002 letnik in kar naenkrat mi spredaj komaj kaj zaliva šipe še. Sovozinkova šoba sploh do šipe ne brizgne, vozikova se pa malce bol potrudi.
Glede na to da do zadne šipe brez problemov vleče tekočino bi rekel, da ni problem v pumpi. Cevi ne izgledajo biti zamašene kolikor sem z izpihavanjem uspel ugotoviti.
Kakšni predlogi?
- R19-racing
- Kraj: koper
- R19-racing
- Kraj: koper
Sem mel enak problem na scenicu, probaval vse variante, no na koncu sem mami vzel sredstvo za čiščenje vodnega kamna in ga našprical v šobe za pranje stekla, od takrat naprej je špricalo kot pri norcih, enkrat mi je uspelo še provido zalit, ko se mi je na obvoznici zalepil na rit. 
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Vseeno je lahko tudi motorček.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
- bostjan1111
Men je tud tko dogajal, da se je motorček slišal, ampak šprical pa ni- sem spucal šobe, pa nič. Odpeljal sem avto na servis, kjer so samo zamenjal kompletno pumpico. Po par letih se je zadeva ponovila. tokrat nisem peljal na servis, ampak sem snel motorček ven, da vsaj vidim, kaj je narobe. Odprl sem ohišje pumpce in ugotovil, da je v pumpi en "bat", ki bi se moral premaknit n aeno ali drugo stran, le ta se ni premaknil, ker se iz neke plastike, ki se je nekoliko "nakuhala". Batek sem vzel ven, ka ošmirglal, vsatvil nazaj not, vse skupaj sestavil in zmontiral- od takrat šprica, da je veselje. Sem se pa res kakšno urico zamudil z vsem skupaj.
Pa lep pozdrav!
Pa lep pozdrav!