Renault 19 16v. ... FOR SALE...

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Sam, da je teb všeč :)

p.s Ventilarka se ti ni dopadla?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
sunko
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a sunko »

Glede na to da sem že mel takega crx-a mi takrat finačno in prostorsko ni zneslo da bi avto do konca obnovil,sem ga moral s težkom srcem prodati :cry: Zdaj pa ko sem šel za foro pogledati tega crx-a sem bil presenečen kako je je lepo ohranjen oz obnovljen da sem sem ga moral imeti 8)

Ja primerja 19ke pa crx-a huh.Oba mata svoj čar sploh crx ko sediš čisto na tleh :) Glede vožnje pa tako 19ka je najbolj udoben avto kar sem jih vozil,tko da ko se usedeš v hondo je to k dan pa noč :D Kaj gre boljš bom pa tko reku da crx v štartu pa tja do 150km/h gre veliko hitreje kor 19ka sam pol pa zgubi ko 19ka vleče naprej tja do 180km/h kr konstantno pa veliko več navora ma to se ful pozna,glede lege na cesti pa ukaj sploh ni primerjave.Mi je kr škoda 19ke ko je super avto, sam jbg tko je pač naneslo 8)
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Symon napisal/-a:Tale mi je znan iz Racelanda. Hitra zadeva. 8)
Meni je poleg Racelanda znan predvsem kot redni obiskovalec avtoslalomov :). Upam da bo tudi v bodoče ta avto deležen takšnih eventov, ker je res zelo hiter. V kombinaciji s prejšnjim lastnikom je bil v serijskih razredih praktično nepremagljiv.

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
Speedie
Kraj: za ovinkom.

Odgovor Napisal/-a Speedie »

pa še lep je :)
fajn užiovej med vožnjo :wink:
Slika
"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe

Group B rally driver...the ballsiest creature alive!

Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

Če se ne motim je tole CRX-a od uporabnika a.com BojcT, en ogromn visok tip.
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

schkorc napisal/-a:
Symon napisal/-a:Tale mi je znan iz Racelanda. Hitra zadeva. 8)
Meni je poleg Racelanda znan predvsem kot redni obiskovalec avtoslalomov :). Upam da bo tudi v bodoče ta avto deležen takšnih eventov, ker je res zelo hiter. V kombinaciji s prejšnjim lastnikom je bil v serijskih razredih praktično nepremagljiv.

LP, Primož
Na racelandu je bil res nepremagljiv, na vsaj enem slalomu pa je moral priznati premoč.. ..prehitel ga je (takrat še čisto serijski) Renault Clio 1.4 16v :lol:
Uporabniški avatar
sunko
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a sunko »

Bom užival v vožnji brez skrbi :D ,Drugače je pa bil avto res večjrat viden na racelandu in slalomih.Ja prejšnji lastnik je bil bojan-BojcT :wink:
bo pa avto tudi letos z moje strani viden na takih prireditvah :wink:
Zaklenjeno