p.s Ventilarka se ti ni dopadla?
Renault 19 16v. ... FOR SALE...
Glede na to da sem že mel takega crx-a mi takrat finačno in prostorsko ni zneslo da bi avto do konca obnovil,sem ga moral s težkom srcem prodati
Zdaj pa ko sem šel za foro pogledati tega crx-a sem bil presenečen kako je je lepo ohranjen oz obnovljen da sem sem ga moral imeti
Ja primerja 19ke pa crx-a huh.Oba mata svoj čar sploh crx ko sediš čisto na tleh
Glede vožnje pa tako 19ka je najbolj udoben avto kar sem jih vozil,tko da ko se usedeš v hondo je to k dan pa noč
Kaj gre boljš bom pa tko reku da crx v štartu pa tja do 150km/h gre veliko hitreje kor 19ka sam pol pa zgubi ko 19ka vleče naprej tja do 180km/h kr konstantno pa veliko več navora ma to se ful pozna,glede lege na cesti pa ukaj sploh ni primerjave.Mi je kr škoda 19ke ko je super avto, sam jbg tko je pač naneslo 
Ja primerja 19ke pa crx-a huh.Oba mata svoj čar sploh crx ko sediš čisto na tleh
Meni je poleg Racelanda znan predvsem kot redni obiskovalec avtoslalomovSymon napisal/-a:Tale mi je znan iz Racelanda. Hitra zadeva.
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Na racelandu je bil res nepremagljiv, na vsaj enem slalomu pa je moral priznati premoč.. ..prehitel ga je (takrat še čisto serijski) Renault Clio 1.4 16vschkorc napisal/-a:Meni je poleg Racelanda znan predvsem kot redni obiskovalec avtoslalomovSymon napisal/-a:Tale mi je znan iz Racelanda. Hitra zadeva.. Upam da bo tudi v bodoče ta avto deležen takšnih eventov, ker je res zelo hiter. V kombinaciji s prejšnjim lastnikom je bil v serijskih razredih praktično nepremagljiv.
LP, Primož

.jpg)