Clio Vzmeti
Nekak osnovno in dobro vzmetenje je Eibach ali H&R. Jaz imam Eibach in sem ful zadovoljen. Avto je nižji za ene 2-3 cm. Amortizerji so pa original.
Ja homologacijo potrebuješ. Potrebuješ certifikat o ustreznosti dela katerega si vgradil, potrdilo o strokovni montaži in opravljeno optiko.
Ja homologacijo potrebuješ. Potrebuješ certifikat o ustreznosti dela katerega si vgradil, potrdilo o strokovni montaži in opravljeno optiko.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Kuk dnarja, tulko muzike. Drugač verjetno ti ne bo ostalo drugega kot da podložiš zadaj al pa daš nazaj original (vsaj zadaj).
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Lahko daš tud naredit vzmeti. Pa niti ni drago.
http://www.dfaulknersprings.com/specials.htm
Angleži dost dajejo gor od te firme na saxo/106. Lahko narediš kamn od avta pa serijsko višino. Če bi rad pa da se avto samo manj nagiba potem pa debelejši stabilizator spredaj, zadaj pa dodatnega ali drugega.
http://www.dfaulknersprings.com/specials.htm
Angleži dost dajejo gor od te firme na saxo/106. Lahko narediš kamn od avta pa serijsko višino. Če bi rad pa da se avto samo manj nagiba potem pa debelejši stabilizator spredaj, zadaj pa dodatnega ali drugega.
Enigma motorsport
zadnje vzmeti pokajo pri vseh Clio II-jkah
Da se jih stestirat, sam ni to tok simpl. sicer pa če so čist zanič se itak čuti da avto ali plava ali pa ga zabija.
Recimo meni je pri 55k km spustil en amortizer, kdo drug pa naredi 4x več in še dela, kakor naletiš pač
Da se jih stestirat, sam ni to tok simpl. sicer pa če so čist zanič se itak čuti da avto ali plava ali pa ga zabija.
Recimo meni je pri 55k km spustil en amortizer, kdo drug pa naredi 4x več in še dela, kakor naletiš pač
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Zadnje vzmeti je res skoraj brezveze menjat, ker bo kmalu isto. Vsaj za originalne.Kyrius napisal/-a:A obstaja kak enostaven naèin za preverit èe blažilci še resnièno služjo svojem namenu? Ugotovil sem namreè, da je ena zadnja vzmet že poèla druga bo pa kmalu sledila in sem razmišljal da bi tudi blažilce menjal.
Če že menjaš, zamenjaj za kakšne športne, mogoče tudi ne nižje, samo močnejše.
Kako je pa pri RS-u z zadnjimi vzmetmi? Je cel enako debel, ali so prav tako konci šibkejši?