Rs in poraba
To, da imaš z cliotom porabo 7 oziroma malo več, je sigurno ful penzionistična vožnja...! In sem prepričan, da če imaš tako povprečno porabo, ne potrebuješ za tak način vožnje RS-a.
Ne rečem, da če imaš RS-a, da rabiš noret. Ampak to, da si 2X na mesec ne daš duška vsaj 10kilometrov malo bolj dinamične vožnje, potem je škoda, da ga imaš. In če to storiš, prideš na normalnih 8,5L in je to to.
Ne rečem, da če imaš RS-a, da rabiš noret. Ampak to, da si 2X na mesec ne daš duška vsaj 10kilometrov malo bolj dinamične vožnje, potem je škoda, da ga imaš. In če to storiš, prideš na normalnih 8,5L in je to to.
Prav imaš, škoda da imam RSa. Prodam ker ga preveč šparam.
Isto predlagam vsem lastnikom 172/182, ker jim pije manj kot 197/200.
Glej jaz resetiram BC ob vsakem tankanju in ne vidim razloga, da bi ga teral pri -5°C v službo in nazaj saj pol poti porabi, da se oreng segreje (ne le voda ampak tudi olje!). Ne bom zdajle na zimskih gumah šel divjat in ga terat. Ampak ko pride kak time attack, trackday, ali nasploh poletje in letne gume ga pa stisnem in se poraba dvigne na normalnih 8,5+- pol litra.
Je pa res, da sem pri 18ih tudi jaz mislil, da če imaš nek močnejši avto, da ga moraš vedno terati, da drugače je brezveze, da ga imaš. No z leti se to spremeni in se mi zdi otročje ves čas terati, delati pizdarije po cesti, da ne omenjam, da mi je škoda avta, mene in ostalih udeležencev na cesti.
Nasploh z vsakim močnejšim avtom delam manj bedarij po cesti. Aja, če se boš bolje počutil, ta tank imam porabo 8,3. 
EDIT: Meni je na Racelandu pil 23, gotovo sem vozil kot penzionist.
Glej jaz resetiram BC ob vsakem tankanju in ne vidim razloga, da bi ga teral pri -5°C v službo in nazaj saj pol poti porabi, da se oreng segreje (ne le voda ampak tudi olje!). Ne bom zdajle na zimskih gumah šel divjat in ga terat. Ampak ko pride kak time attack, trackday, ali nasploh poletje in letne gume ga pa stisnem in se poraba dvigne na normalnih 8,5+- pol litra.
EDIT: Meni je na Racelandu pil 23, gotovo sem vozil kot penzionist.
Zadnjič spremenil Symon, dne 30 Jan 2011, 13:39, skupaj popravljeno 1 krat.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Bosty, lahk se kregama...
Moja izkušnja je ko sm mel RS 200 od RNS-ja sem ga peljal iz racelanda v ljubljano, res sem se peljal med 70 in 120 večinoma okol 100. V krškem sem resetiral comp, v ljubljani je bila poraba okol 7l
Ampak nisem se peljal kot penzionist (se pravi malo prehitevanja, kak ovinek v nižjo, tko da bi šlo še manj, če se res nebi nič igral..
Tko da mi nekako ni jasno teh vaših 11 itd.. še ko sem se po lj vozil od semaforja do semaforja je blo krepko pod 11

Moja izkušnja je ko sm mel RS 200 od RNS-ja sem ga peljal iz racelanda v ljubljano, res sem se peljal med 70 in 120 večinoma okol 100. V krškem sem resetiral comp, v ljubljani je bila poraba okol 7l
Ampak nisem se peljal kot penzionist (se pravi malo prehitevanja, kak ovinek v nižjo, tko da bi šlo še manj, če se res nebi nič igral..
Tko da mi nekako ni jasno teh vaših 11 itd.. še ko sem se po lj vozil od semaforja do semaforja je blo krepko pod 11
Mah to mi z majhno porabo ne znamo furat avta in nam ga je škoda dat v roke.gagi´d hype napisal/-a:Ampak nisem se peljal kot penzionist (se pravi malo prehitevanja, kak ovinek v nižjo, tko da bi šlo še manj, če se res nebi nič igral..
Tko da mi nekako ni jasno teh vaših 11 itd.. še ko sem se po lj vozil od semaforja do semaforja je blo krepko pod 11![]()