Okvara servo volana -Laguna 1.8 16V
da si malo sposodim temo...imam en problem na servotu. in sicer ko vrtim volan na mestu, se čutijo vibracije v kabini, ko pa zavijam med voznjo pa začutim vibracije šele pri večjih uvinkih. včeraj sem menjal cev med servo pumpo in volanskim drogom, notri je tudi novo olje. olja ja definitivno med min in max, ampak kaj bi to lahko bilo da mi povzroča vibracije nimam pojma!?!?
mogoče je pa lahko tudi tist ''jabolko'' na kolesu? ko sem obračal na mestu mi je močno škripal, od včeral naprej pa ne škripa...se pa dogaja zgoraj opisana napaka. mogoče je pršou v stik z servo oljem in ni mazanje tako kot mora bit pa se mogoče zato čutijo vibracije???
lp
mogoče je pa lahko tudi tist ''jabolko'' na kolesu? ko sem obračal na mestu mi je močno škripal, od včeral naprej pa ne škripa...se pa dogaja zgoraj opisana napaka. mogoče je pršou v stik z servo oljem in ni mazanje tako kot mora bit pa se mogoče zato čutijo vibracije???
lp
naštevate ni da ni vsega boga.....je kdo kej pomislu da bi šla servo pumpa??
mislim lahko da se obrabla, lahko je noter lećžaj fuč in ne dela kot more, mogoče je kdaj delala na suh in se sfukala....?? prvo preglejte servo pumo ali pelite na preglet, da ne bote dej trošel denarja ne neke dele na konc bote pa ugotovil da je pumpa fuč.... 
nikakor ni mogoče ugotovit kaj bi to lahko bilo...ampak je nekaj povezano s servo pumpo, definitivno. lahko da so notri pršle kakšne smeti...nevem?
daj povejte mi kako se napolni ta servo sisetem z oljem? se ga nalije polno količino ali se ga nalije naprimer do oznake min in potem vrtiš volan do konca v levo in desno in nato napolniš posodo do konca? ali je mogoče kakšen drug način polnenja? pa mi mogoče zaradi tega nagaja?
daj povejte mi kako se napolni ta servo sisetem z oljem? se ga nalije polno količino ali se ga nalije naprimer do oznake min in potem vrtiš volan do konca v levo in desno in nato napolniš posodo do konca? ali je mogoče kakšen drug način polnenja? pa mi mogoče zaradi tega nagaja?