R18 TLJ '86 - ..: Renault 18 TLJ :..
po dveh letih sedenja v garaži je avto zdaj ves prašen in bogi, služi uglavnem za odlagalni prostor
volan je napadla plesen, akumulator je crknil,gume napol spuščene, vodna pumpa je kosmata kot yeti, jermenice tudi....
pa ge je bilo treba oživiti ker je treba en štrom napeljat po garaži....
akumulator je posodil traktor, potem sem malo vrtel ključ da se je bencin pritekel do uplinjača in zadeva je oživela
tako luštno laufa da sem moral sem napisat
če se premika pa ne vem, najbrž so bremze spet zarustale
ga moram spomladi na kanal zapeljat pa pogledat podvozje če se splača zrihtat ali pa bo šel v večna vozišča
volan je napadla plesen, akumulator je crknil,gume napol spuščene, vodna pumpa je kosmata kot yeti, jermenice tudi....
akumulator je posodil traktor, potem sem malo vrtel ključ da se je bencin pritekel do uplinjača in zadeva je oživela
tako luštno laufa da sem moral sem napisat
ga moram spomladi na kanal zapeljat pa pogledat podvozje če se splača zrihtat ali pa bo šel v večna vozišča
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
ne me je**t da je užgauShusuglao napisal/-a:po dveh letih sedenja v garaži je avto zdaj ves prašen in bogi, služi uglavnem za odlagalni prostor
akumulator je posodil traktor, potem sem malo vrtel ključ da se je bencin pritekel do uplinjača in zadeva je oživela![]()
tako luštno laufa da sem moral sem napisat![]()

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
a nista rekla bye bye že lani al predlani? O.oShusuglao napisal/-a:če bi bila konj bi jo ustrelil, ker ima dve nogi zlomljeni
(ali če se preselimo iz živalskega sveta nazaj v avtomobilskega....dva fedra sta adijo rekla)

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!

.jpg)