Kam preoblečt volan in prestavno bunko

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
Godward

Kam preoblečt volan in prestavno bunko

Odgovor Napisal/-a Godward »

zdravo, zanima me komu naj dam preoblečt volan in prestavno bunko v usnje. najboljše okolica ms, mb. če je pa kaki mojster da kod ve da res super opravi pa lahko tudi drugje po slo.
Linki ali tel št. prosim

HVALA!
Slika
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

V Beltincih maš enega,ki tudi prevleke dela za sedeže.Če si blizu MS.
Aless8

Odgovor Napisal/-a Aless8 »

Če se ti ni prbolem zapeljat do Brnika oz. sedanjega Jožeta Pučnika, potem tole:
http://www.atkopac.eu/

Volan pride 50eur. Usnje, po sredini pa usnje z lunkjicami.
Manšeta pri prestavni ročki - ugled identičen originalu 10eur. Gospod je res poceni in naredi v nulo. Mogoče opazka na odnos: sicer prijazen korekten itd, samo na začetku dobim vedno občutek da te ne jemlje resno. Dokler ne rečeš da bi rad prišel tja. Ne vem mogoče je pa zgolj napačen občutek..
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

od tega sem gledal stran ja, a preoblači tudi bunke, ker manšete ne bi menjaval ker je še dobra

žižek rs a maš kaki kontakt od tega v beltincih
Slika
Aless8

Odgovor Napisal/-a Aless8 »

Godward napisal/-a:od tega sem gledal stran ja, a preoblači tudi bunke, ker manšete ne bi menjaval ker je še dobra
Tudi bunke sigurno preoblači. Drugače pa dela tapicerijo za ladna vozila, jih rihta airbage in prenavlja odltimerje. Kvaliteta res na vrhuncu.
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

Godward napisal/-a:od tega sem gledal stran ja, a preoblači tudi bunke, ker manšete ne bi menjaval ker je še dobra

žižek rs a maš kaki kontakt od tega v beltincih
Na žalost ne.Nahaja pa se,če se pelješ prek Beltincev proti Odrancem v zadnjem ovinku maš ulico na desno.Tam pa je že tabla zunaj.
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Aless8, hvala za link od g. Kopača - ga v kratkem pomoje obiščem za prestavno ročko! 8)
Odgovori