Lepo je izpadlo...tisto na boku se mi nekak ne dopade, mal drgač bi mogu bit narejen škorpijon...kaj pa vem
Clio RS 200 Cup
Tak avto skoraj mora imeti nalepke, takšne ali drugačne
(posebej če je avto v "dirkalno" beli-"nepopisani" barvi
). Osebno bi imel v tem primeru sicer malo drugačne, pa več bi jih bilo
(ne govorim o napisih). Predvsem na boku mi ne ne gre skupaj kombinacija akrapota in Renault Sporta. Ali čez cel bok samo od akrapota ali pa večje (v original velikosti) samo od Renault Sporta. Pa spredaj in zadaj bi si mogoče še umislil kakšno.
Drugače pa luštno, samo ozadje fotk je zgrešeno
. Če bi se zapeljal do Impoljce, Racelanda ali česa podobnega bi fotke in avto pršli bolj do izraza
. No upam da se srečamo na kakšnih "dirkaških" eventih, da vidimo koliko prednosti ti bo prinesel Izpuh
.
LP, Primož
Drugače pa luštno, samo ozadje fotk je zgrešeno
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Avto nima prototipnega sistema. Ga je imel ampak je bil menjan z serijskim sistemom.Symon napisal/-a:Najbrž si opazil, da ima gor dobesedno prototipen izpušni sistem od Akrapoviča in, da gre za demo avto?Figo napisal/-a:Ne razumem, kaj ti bojo te nalepke "Akrapovic"....Avto je super, lep, s to streho si zadel v piko!
Kot vcas, k so imeli nalepke "Eibach", "Apex", .... brez pomena, riž.
To pa vedo samo fantje pri AkrapovičuIcEm4n napisal/-a:Kaj pa je razlika med prototipnim in serijskim sistemom? Je zadeva identična al so kake (bistvene) spremembe?belehar napisal/-a:Avto nima prototipnega sistema. Ga je imel ampak je bil menjan z serijskim sistemom.
Vrjetno je neka razlika ...
Če je nebi bilo vrjetno nebi men menjal sistema
LP, Nik
Ja to ja, sam ni pa demo avto.Symon napisal/-a:No ampak najbrž je prvi serijski sistem in avto se smatra za demo/promo avto?belehar napisal/-a:Avto nima prototipnega sistema. Ga je imel ampak je bil menjan z serijskim sistemom.
Ker ni blo to nic iz njihove strani pac ce jaz hocem da mi polepijo avto ter ga imajo za promocijo ...
Js sm jim pisu za par nalepk, pa mi je pokazu to nalepko na avtu in mi je zgledala hudo in ... nastal je kar je
Tak da nevem no, js tega ne bi smatru ravno kot demo avto, oz. kak vzames
LP, Nik
Razlika je v tem da je bil tist auspuh poizkusno skp sešvasan (sej ni bil prvi za ta avto). tale ki je zdej gor je pa že iz serijske proizvodnje, se pravi imajo že vsa orodja za proizvodnjo narejena/prilagojena za tale specifični auspuh.
Mogoče imaš celo No.001 auspuj, piše kaj na tablici?
Drgač pa ja, z vrha avto zgleda super, od strani pa je res mogoče malo preveč mešano. Ali samo ene par manjših, ali pa ena na bok, malo večja.
No, kakor komu pač
Mogoče imaš celo No.001 auspuj, piše kaj na tablici?
Drgač pa ja, z vrha avto zgleda super, od strani pa je res mogoče malo preveč mešano. Ali samo ene par manjših, ali pa ena na bok, malo večja.
No, kakor komu pač
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku