Ja uf to pa težko vedt, ponavad smo v nedeljo po kosilu, učasih pa pride da vsak dan, sej pol spomlad boš vidu če bo clio zuni parkiran sem skor zagotov tam
Spidojc napisal/-a:Ja uf to pa težko vedt, ponavad smo v nedeljo po kosilu, učasih pa pride da vsak dan, sej pol spomlad boš vidu če bo clio zuni parkiran sem skor zagotov tam
Spidojc napisal/-a:Ja uf to pa težko vedt, ponavad smo v nedeljo po kosilu, učasih pa pride da vsak dan, sej pol spomlad boš vidu če bo clio zuni parkiran sem skor zagotov tam
Kaj pa delaš tam?
Jao, sej se je men zdel da te bom mogu enkrat v uštarijo pelat da boš vidu kaj se tm dela
Kaj pa delaš tam?
Jao, sej se je men zdel da te bom mogu enkrat v uštarijo pelat da boš vidu kaj se tm dela
Če je kdo zainteresiran za nakup naj mi pise ,avto je brezhiben na podvozju in vnotranjosti,le na karoseriji bi bilo par lepotnih popravkov za narediti-nic hujsega.na avtu je vse homologirano. Dodam se original vzmeti on strsane amortizerje in original a alu platisca.prodajam izkljucno zato ker grem na mocnejsi avto.Lp[/i]