V nedeljo dopoldne se mi je zgodilo naslednje;
ponoči sem imel Galuno zunaj parkirano in so bila rahlo pomrznjena stekla, no pa ni bilo prehudo in sem vseeno štartal, pa se potem po rečmo 50 metrih ustavim (vmes se mi je aktiviralo avtomatsko zaklepanje, ko dosežeš cca. 15kmh) in stopim ven iz avta, vzamem strgalo ter zaprem voznikova vrata.
Podrgnem na nek primeren nivo, vsa stekla, se želim nazaj noter vsest, vrata ZAKLENJENA, govorim o vozniških, za ostala mi je namreč jasno da so zaklenjena!
Zdej pa vi men povejte, kako hudiča je to možno, se prav avto deluje, izstopim in se zaklenejo vrata, tako da sem imel prižgan avto, sredi nekega klančka, v neposredni bližini bivališča (manj kot 100 metrov).
Sreča v nesreči je bila, da sem lahko v roku slabe minute prišel z rezervno Reno kartico in odklenil koreto (no vmes sem opazil da je baterija prazna in sem moral ročno odklepati koreto)!
Tale Reno res človeka navduši, ali ste že imeli kdaj kako podobno izkušnjo oz. kako hudiča se lohk to zgodi, kar se je men, ker če ne bi bil še direkt doma, ne vem kaj bi naredu, verjeetno v besu razbil steklo in ugasnu kripo!