pozdrav!
preden me kdo napade, ja uporabil sem iskanje (veliko podobnih tem) vendar nobena identična (menjan naftni filter)
težava 1: včeraj zvečer se mi je na displayu pokazal večini dobro znan napis injection fault. avto je biu zjutraj na servisu kjer mi je med drugim menjal tudi naftni filter. po cca 60km prevoženih čez dan mi zvečer napiše injection fault ter posveti lučka stop. avto ugasnem, malo počakam ter prižgem. lučka stop ugasne, na displeyu še nekaj sekund piše znano sporočilo nato ugasne. isti večer prevozim še 50-70km brez težav, avto vleče normalno, res pa je da nisem pretiraval s hitrostjo po AC. v času napake pa sem se vozil po mestu tako da avta nisem gnal v iberture ter avto je bil ogret.
je možno da je prišlo samo do kake trenutne napake zaradi menjave filtra?
sprašujem samo za info itak bom moral na tester.
težava 2: mogoče se bo tole slišalo malce bedasto ampak vseeno. prav tako včeraj so mi menjali obe spone volana ter opravili optiko. nakar zvečer ugotovim da se avto čez dobro znane ovinke ne drži tako kot bi se moral. v ene 5ih ovinkih zaznal precej zanašanja (asfalt suh, temperatura 4 stopinje, hitrost takšna kot vedno). nato probavam še v drugih ovinkih, avto se drži kot mora(tudi z malce večjo hitrostjo kot ponavadi). ima kdo kakšno idejo? mogoče kriva slabo opravljena optika? vendar zakaj se potem v nekaterih ovinkih avto drži normalno. mogoče samo problem v moji glavi?
avto je megane II 1.9dci 05.
hvala za info in lep pozdrav
drejc
megane II težava oz. 2
v sredo grem ponovno na obisk k mehaniku
glede druge "napake" se mi čezdali bol zdi da ni samo v glavi ker sem imel danes isti problem. nato sem govoril z mehanikom in mi je rekel da slabše kot je bilo prej ne more bit
tako da ne vem, v sredo bova pogledala in če ne bo nič kazalo na napako je očitno res kriva mastna cesta+problem v glavi 
glede druge "napake" se mi čezdali bol zdi da ni samo v glavi ker sem imel danes isti problem. nato sem govoril z mehanikom in mi je rekel da slabše kot je bilo prej ne more bit