navodila za vpis radio code

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
lazo23

Odgovor Napisal/-a lazo23 »

Lep pozdrav evo tud jest sem prišel na vrsto za vpis radio kode ker sem menjal akumulator. jutr grem na Renault po kodo upam da jo dajo zastojn :D zdej pa me zanima če je ta postopek vnosa radio kode pravilen. Torej imam megana letnik 2004 z obvolanskimi kontrolami postopek je sledeč upam no da je praviln :)

- prižgeš radio kjer ti utripajo 4 nule
- z koleščkom na volanskih komandah vrtiš toliko časa da prideš do željene številke, ko prideš do te številke potrdiš z spodnjo tipko in po pritisku na to tipko ti avtomatsko skoži na drugo nulo, ko vse te nule spremeniš v pravilno kodo čisto na koncu držiš nekaj časa spodnjo tipko in to je to

Upam da je postopek pravilen torej če ni me prosim popravite da nebom jutr ko dobim kodo gledu ko eno tele hehe....
mareck

Odgovor Napisal/-a mareck »

Tud sam imel problem, ko mi je crkno akumulator. Coda je v servisni knjigi, če ne pokličeš na renault servis, kjer poveš št. šasije pa ti povejo kodo.

Postopek je nekako sledeč:

1.prižgeš radio kjer ti utripajo štiri nule
2.komando na volanskem obroču vrtiš toliko časa da prideš do željene številke, ko prideš do te številke potrdiš z spodnjo tipko.
(lahko pa potrjuješ tud na samem radiu)
3.potem končno vnešeno kodo potrdiš s tipko na avtoradiu (držiš nekaj časa, da se zasliši pisk). (sem sam imel problem, ker mi na komandi pri volanu ni prijelo)

POZOR:
Če velikokrat vneseš ali ne potrdiš code, ti bo na ekrančku napisalo error in boš mogu počakat nekaj časa, da se ti pojavijo spet 4 nule.

Če si menjal akumolator boš maral še resitirati pomik stekel na vratih.
To narediš tako, da vsako okno posebej odpreš do konca, jo ponovno zapreš in držiš stikalo nekaj časa v stanju zapiranja.

Lp;
Uporabniški avatar
sabla

Odgovor Napisal/-a sabla »

A ima morda kdo navodila za avtoradio renault clio (v e-obliki)?

Hvala
Uporabniški avatar
Mrcina
Kraj: Kocevje

Odgovor Napisal/-a Mrcina »

Samo kot opozorilo, čas, ki je po napačnem vnosu kode potreben, da zopet lahko poskusiš, se podaljšuje po vsakem poskusu! Torej vsakič ko se zmotite bo trajalo dlje, da vam bo dal radio novo možnost...

(Kako vem? En idiot je pri vpisu kode v mojo servisno zmotil pri eni številki in sem poskušal kar nekajkrat, potem pa sem moral dobiti pravo številko preko VIN-a)

LP
Uporabniški avatar
sabla

Odgovor Napisal/-a sabla »

Jaz imam kodo, potrebujem pa navodil !

Prosim, če ima kdo navodila v e-obliki za renault radio (clio 2003), da mi jih posreduje

Hvala!
Odgovori