To morajo vedet na servisu...drugače pelji na Avtotehniko, res, da so tudi servisi o katerih imam boljše mnenje kot o njih ampak tole so pa naredili b.p. Ročico luči imaš na avto in potem sam prižiga žaromete po potrebi.UrosJ napisal/-a:Dajte mi nekja razložit, kupo sem avto nov megane gt line pa me zanima kaj oz kje morajo to vklopit da èe sluèajno nevejo da jim povem!
In zanima me še kako je potem na roèki za luèi nastavljeno?
lp
Dnevne luči Megane III
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
-
Sagittarius
Preko računalnika mora spremeniti programsko vrstico v računalniku, ki je nameščen v vozilu...UrosJ napisal/-a:Dajte mi nekja razložit, kupo sem avto nov megane gt line pa me zanima kaj oz kje morajo to vklopit da če slučajno nevejo da jim povem!
In zanima me še kako je potem na ročki za luči nastavljeno?
lp
Drguče jim samo povej, da želiš aktivirati dnevne luči in to je to... Če ne vedo, kaj želiš in če ne vedo kako se to naredi, ti predlagam zamenjavo servisa... Po mojih izkušnjah, na določenih servisih resnično niso vedeli, kaj so to dnevne luči, še manj to, da jih ima megan... Tak servis si za moje pojme ne zasluži licence, ker očitno ne vedo zakaj so tam...!
Stikalo boš imel na AVTO in se ti bodo zesenšene luči samodejno prižigale in ugašale. Ko bodo le te ugasnjene, svetijo dneve luči...
Vse ostalo pa po želji, kakor je na stikalu narisano... Zasenčene, pozicijske in izklop...
To je to...
-
yamahafazer
Če daš na AVTO se ti samodejno prižigajo. Ko je temno svetijo zasenčene, ko je pa svetlo ti svetijo samo dnevne (nobena druga luč ne sveti, niti na armaturki ne).
Če pustiš na pozicija 0 ti svetijo samo dnevne luči.
Če pomakneš na drugo pozicijo ti pa svetijo samo kratke.
Programirat je simpel ko pasulj. 2 vrstici spremeni oz. izbere drugačno nastavitev in je to to. Če si avto pri njih kupil zahtevaj, da ti zastonj naredijo...seveda če ti ne mislijo zastonj to naredit...mogli bi pa zaradi konkurence
Programirat je simpel ko pasulj. 2 vrstici spremeni oz. izbere drugačno nastavitev in je to to. Če si avto pri njih kupil zahtevaj, da ti zastonj naredijo...seveda če ti ne mislijo zastonj to naredit...mogli bi pa zaradi konkurence
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
-
yamahafazer
Nisem pri njih kupil vozila, ampak se mi ne zdi drago, glede na to, da so na tem forumu pisali da so dali 40 EUR al pa še več, nekdo je rekel da celo 100 EURMasTTer napisal/-a:Če daš na AVTO se ti samodejno prižigajo. Ko je temno svetijo zasenčene, ko je pa svetlo ti svetijo samo dnevne (nobena druga luč ne sveti, niti na armaturki ne).
Pol ure je minimalna postavka, zato ti je toliko zaračunal, drugače je dela tu za 10min (da lepo priklopi tester itd..) 
Tisti, kateri je pa zaračunal 40€ pa več, ali niso vedeli kaj morejo narediti in so cel dan za to porabili (zato so tudi toliko zaračunali) ali so pa hoteli zaslužiti...poznam te finte
Drugače oni tudi morejo preživeti pač tako je
Glede na to, da nisi pri njih kupil avto je pa res pošteno blo...pohvalna avtohiša...
Tisti, kateri je pa zaračunal 40€ pa več, ali niso vedeli kaj morejo narediti in so cel dan za to porabili (zato so tudi toliko zaračunali) ali so pa hoteli zaslužiti...poznam te finte
Glede na to, da nisi pri njih kupil avto je pa res pošteno blo...pohvalna avtohiša...
-
yamahafazer
Dejansko je pol ure delal, mogoče še kakšno minuto več. Sem bil zraven, ko je delal. Me je tud spraševal, za neke druge nastavitve, če spremeni, pa sem mu rekel naj kr pusti tako kot je blo.MasTTer napisal/-a:Pol ure je minimalna postavka, zato ti je toliko zaračunal, drugače je dela tu za 10min (da lepo priklopi tester itd..)
Dejansko je pol ure delal, mogoče še kakšno minuto več. Sem bil zraven, ko je delal. Me je tud spraševal, za neke druge nastavitve, če spremeni, pa sem mu rekel naj kr pusti tako kot je blo.[/quote]
Aj z sem avto tam kupil oz ga še nimam tak da bom kar takoj rekel naj to naredijo!
Zanima me katere druge nastavitve mogoče veš? napiši kaj več!
lp
Aj z sem avto tam kupil oz ga še nimam tak da bom kar takoj rekel naj to naredijo!
Zanima me katere druge nastavitve mogoče veš? napiši kaj več!
lp
Po moje ni ne vem koliko nastavitev, ki bi jih lahko vse spreminjali...
To za dnevne luči lahko nastavi, nastavi da ti zapiska ko se vozilo zaklene.
V drugih poglavjih pa lahko nastavlja senzorje za tlak pnevmatik in take stvari.. odvisno od opreme kar boš imel.
Povej, naj ti to nastavijo, naj ti dajo predpražnik (meni so dali fuuuul lepega gumijastega z dvema čepkoma, ki se direkt zataknejo in še rob imajo da voda ne izteče) in tudi probaj, če ti dajo 1. pomoč (v paketu je trikotnik, 1. pomoč ter žarnice)... mogoče še celo gasilni aparat imajo
To za dnevne luči lahko nastavi, nastavi da ti zapiska ko se vozilo zaklene.
V drugih poglavjih pa lahko nastavlja senzorje za tlak pnevmatik in take stvari.. odvisno od opreme kar boš imel.
Povej, naj ti to nastavijo, naj ti dajo predpražnik (meni so dali fuuuul lepega gumijastega z dvema čepkoma, ki se direkt zataknejo in še rob imajo da voda ne izteče) in tudi probaj, če ti dajo 1. pomoč (v paketu je trikotnik, 1. pomoč ter žarnice)... mogoče še celo gasilni aparat imajo
-
yamahafazer
Aha tako da kaj konkretnega se nic neda, saj normalno!
To da vozilo zapiska ko gaa zakleš zapiska z trobljo? ko na laguni ko greš vztran od avta z kartico?
Je pa nekdno omenil da se da nekaj moč spreminjat? to verjetno nebo držalo ali pač?
Ja to za predpraznike smo se zmenili ja tak da bomo videli kaj bo
lp
To da vozilo zapiska ko gaa zakleš zapiska z trobljo? ko na laguni ko greš vztran od avta z kartico?
Je pa nekdno omenil da se da nekaj moč spreminjat? to verjetno nebo držalo ali pač?
Ja to za predpraznike smo se zmenili ja tak da bomo videli kaj bo
lp
Pri meganu RS je tako, da 2x zapiska čisto drugače kot z hupo. Ampak predvidevam, da imajo to tudi kaki drugi modeli, ne samo RS? Pač zraven vseh štirih smernikov pri zaklepanju se še ta zvočni signal oglasi, da se ti ni treba nazaj obračat če se je res zaklenil.
Drugače kot zanimivost, da se pri vstopu v ta določen meni uch (kjer pač želi spreminjati nastavitve) ta zadeva resetira na tovarniško in more prej pogledat kako so bile nastavitve, ker more nazaj spremenit, če nekaj ni blo že po defaultu nastavljeno. Recimo ta zvočni signal je tovarniško izklopljen..RS pa ima že vklopljenega
Spreminjat se pa da marsikaj, tudi pri motorju je nekdo omenil..odvisno od avta in modela. Samo tu pa že res more bit mojster da ve kaj dela...
Drugače kot zanimivost, da se pri vstopu v ta določen meni uch (kjer pač želi spreminjati nastavitve) ta zadeva resetira na tovarniško in more prej pogledat kako so bile nastavitve, ker more nazaj spremenit, če nekaj ni blo že po defaultu nastavljeno. Recimo ta zvočni signal je tovarniško izklopljen..RS pa ima že vklopljenega
Spreminjat se pa da marsikaj, tudi pri motorju je nekdo omenil..odvisno od avta in modela. Samo tu pa že res more bit mojster da ve kaj dela...
Imaš kakšno informacijo, kako je s tem pri manjših bratcih Megana RS? Cliu RS 200...MasTTer napisal/-a:Pri meganu RS je tako, da 2x zapiska čisto drugače kot z hupo. Ampak predvidevam, da imajo to tudi kaki drugi modeli, ne samo RS? Pač zraven vseh štirih smernikov pri zaklepanju se še ta zvočni signal oglasi, da se ti ni treba nazaj obračat če se je res zaklenil.
...thx, pa sorry za off.
lučke dnevne
Mengeš Avtocar odklep 15€