Danes sem opazi, ko sem hotel prestavit avto,da mi se je ključ servisni prižgal računalnik pa mi je napisal Einspricung prufen.Kakšna napaka bi lahko to bila.Ali se lahko peljem do sevisera.Gre za laguna 2 1,9 dci 96kw
Ne danes se mi je to prvič prižgalo ko sem hotel avto prestavit,ob zagonu avta gori ključ in to je napisano.Drugače je do danes vse normalno šlo tudi pospeški so bili vredu.
hmmmm... tak problem je imel kolega na laguni, pa je zamenjal cev za dotok zraka v turbino (na e-bayu ga dobiš že za cca 20€) pa je blo ql... tko da preveri cevi za dotok zraka da vidiš če je to to...
Sem imel podoben problem. Laguna 2006, 96 kW. Zaćela se mi je vžigat rumena lučka in napis check injection. Pred tem se je turbina obnašala čudno.
Krivec: senzor tlaka v turbini.
drugače pa je pod "check injection" lahko precej drugačnih problemov zato je brez testerja težko ugotovit za kaj gre.
kva pa k na taki laguni isti, napiše isto, auto laufa minuto al pa 2 pa crkne... računalnik pa prav regulator na bosh pumpi .. 3 regulatorji zamenjani pa šezmer isto??