Clio II ph2 1.4 16v Dynamique- Se prodaja
nič ti ne bo prevelika boš vidu. jst mam vse noter in je prov zakon.jurre napisal/-a:te torbe tud jaz mal gledam samo je nekam velika
če pa rabš prtljažnik jo pa sam zložiš skup. zakon res
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
sm sam za to priložnost porabo povečal na 7,7/100kmdci napisal/-a:k.rtz...jzt ma še premal nalepk...Nos, ti k tiščiš klijota u poden se te nalepke hitr prlepjo na haubo, pr mojmu k grem pa počas, pa sm mim zletijo
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
jst tud še nikol... moram mal prevert v kakem stanju so gume kejNejcZ napisal/-a:Tolk že js kako leto nism melNos napisal/-a:sm sam za to priložnost porabo povečal na 7,7/100kmdci napisal/-a:k.rtz...jzt ma še premal nalepk...Nos, ti k tiščiš klijota u poden se te nalepke hitr prlepjo na haubo, pr mojmu k grem pa počas, pa sm mim zletijo![]()
![]()
Dons je bil spet srečen dan zame
spoznal sem še enga renojevca(n-dre) mal sva podebatirala ob kavici...
mal sem sline pocedu, ko sem njegovga rs-a gledu
pa letvice sem končnu nabavu

zdej bo treba pa počasi v kontakt z Alanom pridt
Lp
spoznal sem še enga renojevca(n-dre) mal sva podebatirala ob kavici...
mal sem sline pocedu, ko sem njegovga rs-a gledu
pa letvice sem končnu nabavu

zdej bo treba pa počasi v kontakt z Alanom pridt
Lp
- R19-racing
- Kraj: koper
tam v unih brdih mal stran od tebe sem par let nazaj, k sem eno fešto iskal pol podvozja z clia pustu v rovtahslovenc napisal/-a:No sej js sm pa na drugo stran Krke duma...pa malo na hribu in najbulš veselice mamoNos napisal/-a:slovenc napisal/-a:Ej k si ti iz petelinjega mesta™?![]()
kikiriki pa to