zanima me nakup Megana 2.0 dci 150km pa me malo zanima:
- kako se kaj obnese ta mašina
- so kakšne večje okvare v primerjavi z 1.5dci
- kakšna je kaj povprečna poraba v primerjavi z 1.5 dci 106km
ja ja sej vem no, tud men ne pride na pamet usnje, sam kot primer sem dal avto da se vid kaj mislem
jah zakaj pa ne? dal sem primere da vidim kakšna je dejanska razlika v sami porabi, al je mejhna al je velka itd... več dejstev ko poznaš lažje se odločiš
tega revčka od megana vsi hodijo sam gledat
poznam ene pet folka, ki ga je gledalo... kup ga pa nobeden
se ni nobenmu še zasmilil al kaj?
da bi megana kupoval bi ga vzel
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
poraba bi bla verjetno tam cca 7,5 litra če bi mel mal več meste vožnje- drugače pa servis je kr precej dražji, že zarad olja, katerga rab 7 al 8 litrov. pa mislm da ima ta motor ketno, ne jermen? to je sicer boljše...
Js mam 2.0dci, samo da karavana. Pa mi ob dokaj hitri vožnji - 30% relacije 50% avtocesta 20% mesto pije 6,5l, z dokaj hitro vožnjo - avtocesta poprečno 160. Tako da kar nudi ta motor v meganu, je pravi šparovček
Jst sm kr v 120 konjskega dal čip not pa mam 145 konjev pa še pr zavarovanju pršparaš vsako leto kakih 100€. 1.9 dci so pa super mašine. Je pa 2.0 tok boljša ker ma ketno in nima kej preskočit!
meganeman napisal/-a:Jst sm kr v 120 konjskega dal čip not pa mam 145 konjev pa še pr zavarovanju pršparaš vsako leto kakih 100€. 1.9 dci so pa super mašine. Je pa 2.0 tok boljša ker ma ketno in nima kej preskočit!
Dejte mi majstri, k mate čipane voze neki povedat... KAj se zgodi...
Pride vpoklic za vaš tip vozila, da je nujno potrebno reprogramirati računalo zaradi... ne vem, neke napake, ki vas lahko košta življenje...
Reprogramiranje računala lepo povozi čipanje... Kaj pa sedaj? Kako rešujete to?
Tam kjer so ti programiral bi ti pomoje mogli še enrkat zastonj naložit zadevo, vsaj kolko jaz vem je tako pri nas v našem koncu! ker si jo plačal enkrat!
Je pa res tudi to da potem ti pride ista slika programa nazaj gor kot je bilo pred, se pravi z omenjeno n apako!