Renault Laguna GT-srebrna strela:)) by tdk---temna stekla
Renault Laguna GT-srebrna strela:)) by tdk---temna stekla
Zadnjič spremenil tdk, dne 24 Feb 2011, 18:42, skupaj popravljeno 1 krat.
ja Laguna je 2.0 dci,180 konjev,GT oprema.letnik 11/2008,SLO poreklo,sem drugi lastnik.Prevoženih 45k km,avto je res ta pravi.Sicer precej bolj trd kot prejšnja laguna III,2.0 dci,150 konjev,ki je na žalost tako neslavno končala....drugače kar fajn lima na sedež;lega na cesti fenomenalna;dodatne opreme res veliko;nima pa navigacije,ki pa je pošteno povedano ne potrebujem.
toliko za zdaj
lp tdk
toliko za zdaj
lp tdk
hvala vsem za lepe želje;letne alu so z Bridgestonkami 245/45/18;predpažniki so original velur;ker je zima in zaradi lažjega čiščenja avta sem dal noter te ker original gumijastih nisem dobil;so pa naročeni in bodo zamenjani.gasperg napisal/-a:prava prasi....![]()
bi mogla enkrat skupaj poslikat, sploj ker sta obe gt-jki
po prekmursko ti želin dosta varneh kilometrov pa dosta sreče z njouf, naj ti dobro slujže
lp
gašper
p.s. škoda ka si nej zel bencinara:) hecan se
na vzvratnem ogledalu me tiste zadeve ne motijo:))
gašper...moja je oprana,čista;slikanje...nega navoule;leko še gnes:))
Torej na GT-jki sem dal zatemniti zadnja stekla.
http://www.mojalbum.com/tdk/laguna-gt-temna-stekla
lp tdk
in ena zanimivost: Mojster ki je stekla temnil ima nov model accorda, benzinar,nekaj čez 200 konjev. Nekaj malega se je peljal tudi z GT-jko in pravi da potegne precej bolj kot njegov accord...sam nisem probal...naj mu verjamem??

http://www.mojalbum.com/tdk/laguna-gt-temna-stekla
lp tdk
in ena zanimivost: Mojster ki je stekla temnil ima nov model accorda, benzinar,nekaj čez 200 konjev. Nekaj malega se je peljal tudi z GT-jko in pravi da potegne precej bolj kot njegov accord...sam nisem probal...naj mu verjamem??
Paše se jih fajn, ne razumem budal, ki so prepovedala temnit prednje šipe.
Glede accorda pa mislim, da je bil navdušen nad navorom tvoje lagune, ki je res gromozanski proti njegovemu 2,4 litrskemu 4 valjnemu bencinarju, ki ima 235 navora in 201 konjiča. Mislim, da je pospešek accorda bliz osmih sekund, če se ne motim 8,1 tovarniško. Vem, ker je precej podobna specifikacija za moj avto, ker sem imel priložnost pospeševat z njim. Moj je v bistvu po enem kilometru bil naprej za kakšne pol dolžine avtomobila, je pa res, da ime honda svoje VTEC-e:)
Glede accorda pa mislim, da je bil navdušen nad navorom tvoje lagune, ki je res gromozanski proti njegovemu 2,4 litrskemu 4 valjnemu bencinarju, ki ima 235 navora in 201 konjiča. Mislim, da je pospešek accorda bliz osmih sekund, če se ne motim 8,1 tovarniško. Vem, ker je precej podobna specifikacija za moj avto, ker sem imel priložnost pospeševat z njim. Moj je v bistvu po enem kilometru bil naprej za kakšne pol dolžine avtomobila, je pa res, da ime honda svoje VTEC-e:)
Renault 19 1.4 RN
Laguna Coupe 2.0T GT
Renault Clio IV 0,9tCE Dynamique
Laguna Coupe 2.0T GT
Renault Clio IV 0,9tCE Dynamique