se opravičujem za zamudo ampak nisem uspel do računalnika. Po mojem zadnjem postu sem se vsedel v avto in odpeljal proti servisu po baterijo in takrat mi je napisalo CHANGE BATTERY SOON. Betrija je sedaj zamenjana in kartica spet dela kot prej. Hvala za pomoč in LP,
Na tehnični službi Renault sicer pravijo, da delovanje sistema lahko motijo določeni predmeti tik ob kartici (telefon, magnet - npr. gumb na torbici, prenosnik...)
Moja kartica je vedno v torbici s telefonom in magnetnim gumbom, pa (skoraj) vedno dela. Razen ko je baterija prazna
Meni vedno dela tudi ob telefonu in drugih stvareh. Mi je pa zelo zanimivo da dve bateriji delata natanko isto časa-ko je šla prva tudi ona v drugi kartici ni delala. lp
Spidojc napisal/-a:na baterijo daj breme nato pa pomeri napetost da vidiš če se sesede ob obremenitvi
Tako je! Kadar meriš baterijo jo je treba meriti pod obremenitvijo, takrat se šele vidi.
Drugo je da te poceni baterije so za en drek. Splača se kupiti boljšo;) in 2-3 leta je spet mir;)
Spidojc napisal/-a:na baterijo daj breme nato pa pomeri napetost da vidiš če se sesede ob obremenitvi
Tako je! Kadar meriš baterijo jo je treba meriti pod obremenitvijo, takrat se šele vidi.
Drugo je da te poceni baterije so za en drek. Splača se kupiti boljšo;) in 2-3 leta je spet mir;)
Kupil sem pri urarju zapakiranega od sony-ja in ne dela.
če si lahko malo sposodim temo, me zanima kako je pri lagunah s prostoročno kartico, ali je isto kot pri meganu 2 da jo imaš lahko v žepu in lahko avto vžgeš in ugasneš ali jo moraš dat v režo.
Faceliftan model ja(od 2005), s tem da ni potrebno niti pritisnit gumba na kljuki, ko se oddaljiš (ga sploh nima), ampak se preprosto oddaljiš. Za starejše letnike pa ne vem.
lp
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007