Centralno zaklepanje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
primitive
Kraj: Celje

Centralno zaklepanje

Odgovor Napisal/-a primitive »

Upam da ni kaj narobe ker tema že obstaja v rubriki Laguna ampak tukaj več "majstrov" vidi moj problem. :D In mi mogoče zna kdo pomagat...

Imam problem z zaklepanjem pri laguni I ph.2
Avto se noče zaklenit ker naj bi bila ena vrata odprta(use je zaprto).
Vse je normalno delal dokler nisem v nedeljo ko sem peljal po avtocesti odznotraj zaklenil vrat. Ko sem se ustavil na pumpi sem stopil iz avta(druga vrata so bla zaklenjena), potem ko sem vidu da so zaklenjena (pokrovček za tank se ni dal odpret)sem jih odklenil na tipki znotraj.Do sem vse normalno se ustavim 50m naprej na kavi....od tu se pa začne...lučka za notranjo osvetlitev se ne ugasne ker naj bi bila ena vrata odprta...probam zaklenit na daljincu...zaklene in v trenutku odklene nazaj...
Na voznikovih vratih se mi tut ključavnica suče okol in okol do neke točke ko lahko zaklenem ročno.
Je ta problem povezan s klučavnico ali je kaj z elektriko...

Tak da zej mam prtlažnik nonstop odklenjen ker ne najdem kje se ročno zaklene.

lp
Vozim Renault...ker se cenim!
polanc
Kraj: gorenjska

Odgovor Napisal/-a polanc »

Problem imaš v voznikovih vratih, natančno v ključavnici,kjer je stikalo.
Ko so vrata zaprta zaklene,če imaš samo priprta ali odprta pa avto odlene nazaj(varnostno)proti nenačrtovanem zaklepu.
Tko da poderi ključavnico in samo spucaj stikalo, lahko je umazanija, lahko pa je zamrznilo.
ne crkuje, če ne obratuje
POLANC
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Točno tako, nas je velik takih, ki nas čaka obsežno pucanje klučavnic. Samo jaz mam srečo, da kaže včasih dela in ne, ko pa dela kaže zaprta vrata, tko da mi zaklepa.
Slika
Odgovori