Aja drugače sva pa s Sekotom včeraj že testirala najini rižotici, Miate. Držijo se kot pri norcih, če hočemo da je zabavno pa se omeji na comfort soft gume.
Symon napisal/-a:Aja drugače sva pa s Sekotom včeraj že testirala najini rižotici, Miate. Držijo se kot pri norcih, če hočemo da je zabavno pa se omeji na comfort soft gume.
ti maš rdeče felge gor?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Jaz mam limono. Perla rumenega Roadsterja s perla zelenimi feltnami.
V originalu je bila sunburst yellow ampak sem jo preštrihal v perla rdečo, feltne so že iste samo v original beli barvi. V bistvu razmišljam, da bi jo dal nazaj v rdečo.
RX-7, sunburst yellow barva, karbonski aero dodatki in (mislim da) Enekei feltne:
Da ne bo kdo rekel, da ga ne vozim:
urosr napisal/-a:a lamborghini iz urosr customs ti pa ni vsec
U ja hud je, ga bom pofotkal. Škoda ker se je Spidojcu sesul sistem ker sem mu poslal Nascar avto pa še dirkalno Corvetto iz leta 67 in se je dalo z njima ful dirk zmagat. Če pa rabiš kaj specifičnega pa tudi lahko pomagam. Naprimer Mazda Furai, ki se jo dobi v B-spec v Roadster cup (level 6) pride prav v like the wind in še nekaterih.
Pa še nauk dneva: Če se gre nekdo za tabo drafting se mu nikar ne izogibaj levo desno ker ko se bo un bebec zadaj dotaknil zadnjega odbijača boš šel v zid, če ne boš imel volana naravnost.
vi mi tu lušte delate z GT5,pr kolego sm včera špilo odbojko,sablanje pa še par igrc na tto move kamerco tk da jutri se začne iskanje najbolj ugodne varijante/ponudbe PS3+par zadevc