filmi+smesnice+razno... Nadaljevanje!!!

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Odgovori
Renault89

Odgovor Napisal/-a Renault89 »

Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

Uporabniški avatar
pluty

Odgovor Napisal/-a pluty »

Ko da bi ga na elektriko prklopu :a2_1wtf
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

bo mogu začet kšna zdravila jemat :?
vse pa spet ni za na YT :roll:

:shock:

http://www.mojvideo.com/video-nevarno-u ... 58a1a0eb81

:smt004

http://www.mojvideo.com/video-nov-stroj ... 25a0b3e2b2
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Zaj vem kaj hičem za božička drug let :D
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

sej vem da je že blo na forumu pa da je en let staro, sam je vseen zakon :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=5L8_JQbxFx4

ps: mi lahko en razloži kako deluje tist stroj za pivo, ker mi ni čist jasnu :lol:
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

skopusnik napisal/-a:
ps: mi lahko en razloži kako deluje tist stroj za pivo, ker mi ni čist jasnu :lol:
fora je v kozarcih. to so neki special, k majo spodi neki na princip ventila. je pa tud cena superduper (beri ene 3-4x dražja kot navadni kozarci)
The technology is relatively simple - a plastic cup with a hole in the bottom is coupled with a magnetic disk that seals the hole after the weight of the fluid is pumped in.

Empty: A barmaid is seen pushing the Bottoms Up beer cups onto the special beer dispensing nozzles.

Full: Within seconds the cups are filled perfectly with beer and the barmaid is able to pour some more
It not only regulates the flow of beer, claims the manufacturers, but does it faster than a regular pour, and apparently leaves a perfect head.
The Bottoms Up pouring machine is the brainchild of GrinOn industries, which has manufactured and marketed the cup/disc concept.
It prides itself on the fact that the machine pours a perfect beer in record time, and its website shows videos of laymen beer pourers dispensing up to more than 50 beers in one minute.
It's not yet ready for market - but should catch the eye of any vendor who likes the idea of pouring beer swiftly and consistently.
The GrinOn website, not content with the revolutionary bottom-up pouring technique, also crows about the advertising potential of the magnetic disc - saying that it could carry a logo or phrase that punters can take home.
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
CePO
Kraj: renkovci

Odgovor Napisal/-a CePO »

skopusnik napisal/-a: ps: mi lahko en razloži kako deluje tist stroj za pivo, ker mi ni čist jasnu :lol:
jaz bi rekel, da dela stvar na nek zelo podoben način, kot tiste epruvetke, ko ti v laboratoriju jemljejo kri... :)
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

CePO napisal/-a:
skopusnik napisal/-a: ps: mi lahko en razloži kako deluje tist stroj za pivo, ker mi ni čist jasnu :lol:
jaz bi rekel, da dela stvar na nek zelo podoben način, kot tiste epruvetke, ko ti v laboratoriju jemljejo kri... :)
sam da tle ne jemljejo :lol:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
NOR'C

Odgovor Napisal/-a NOR'C »

hahaha js se še zmeri smejm tistmu dirkaču Kuzaju...če mu slučajnu rata pridt na cilj s celim avtom, ne zna tega proslavit... :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

fliper
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a fliper »

CePO napisal/-a:
te epruvetke v laboratoriju imajo vakum
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Odgovori