takoj sem za, sam gume morjo bit dovoljene slick soft, drugače ni zanimivo.Symon napisal/-a:Bom treniral. Ob priliki se moramo zmeniti za kakšen omejen time attack, da se da določeno število konjev, težo, da bo bolj fer.urosr napisal/-a:drgač pa simon kr treniri norwegen progo, da ne bo tak turobno naslednič ko pridem gor
Pa Nascar se zdaj učim, samo AI ne bremzajo.
Gran Turismo
Časa res ne vem, k sm šu sam ene 2x vem da sem bil v driftu 30000,tm okol nek
.
Ja lambota sem ti že včeraj nazaj poslov,sam sem ugotovu da prekmal,ker sem spregledu ta drug event,tko da bi blo fajn če ga še mal posodš,pa še zmer bi mi en ta star race car prov pršu pa kšn wrc dirkalnik,če ma kdo za posodt, bom vrnu
Ja lambota sem ti že včeraj nazaj poslov,sam sem ugotovu da prekmal,ker sem spregledu ta drug event,tko da bi blo fajn če ga še mal posodš,pa še zmer bi mi en ta star race car prov pršu pa kšn wrc dirkalnik,če ma kdo za posodt, bom vrnu

dons zjutri dobu za darilo Audi Quattro 82'
drugač pa dober špil nimam kej rečt. tud 3 pa 4 nista švoh. sam 5ka zmaga. zdej sem level 10
počasi se daleč pride. mam pa že kr lepo število avtomobilov. novga sem si pa Megana RS-a nabavil in navil ga na 340KM
:a2_jee
ene dve fotki od mojga RS-a

drugač pa dober špil nimam kej rečt. tud 3 pa 4 nista švoh. sam 5ka zmaga. zdej sem level 10
ene dve fotki od mojga RS-a

.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
hvalaSymon napisal/-a:Vse najboljše!Nos napisal/-a:dons zjutri dobu za darilo Audi Quattro 82'![]()
![]()
PS: V online načinu sam stran od pridnih 15 letnikov z volanom ker so preveč nadrkani.
online si jst kr svojo sobo odprem
zdej čakam na clia RS-a
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Očitno ni tko, da če si starejši da maš več izkušenj 
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večPočakaj da Seko pride igrat s tabo...Nos napisal/-a:jst komaj čakam na kšne paglavce![]()
![]()
ponavadi sam eno dirko odfurajo z mano![]()
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več