Schkorc oz. moj vozni park skozi cas (LY Clio RS R27)
Pa bom spet poskusil malo obuditi tole temo...
GTTjka še nima dovolj novosti, zato je bilo potrebnega spet malo šopinga
.

Huda roba
. Drugače je v škatli bil boost števček...
In pa še ena zadeva:

Tole bi pa naj bila malce boljša zadeva. Gre se za AEMov Wideband Air/Fuel Ratio števček in BOSCHovo LSU 4.2 širokopasovno lambda sondo.
Aja, hvala urosr za pomoč pri nakupu
.
LP, Primož
GTTjka še nima dovolj novosti, zato je bilo potrebnega spet malo šopinga

Huda roba
In pa še ena zadeva:

Tole bi pa naj bila malce boljša zadeva. Gre se za AEMov Wideband Air/Fuel Ratio števček in BOSCHovo LSU 4.2 širokopasovno lambda sondo.
Aja, hvala urosr za pomoč pri nakupu
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Zmontirana števčka:

(vsaj ena od mojih fotk, ki je celo podobna fotki
)
Pa še ena, ki je spet krneki

LP, Primož

(vsaj ena od mojih fotk, ki je celo podobna fotki
Pa še ena, ki je spet krneki

LP, Primož
Pssst vidva... 
Pride, pride tudi bolj aktualni vozni park, vse ob svojem času (nekaj takšnega kot pravi mloncar)
... Sej lih to je fora, da s takšnim zamikom dopolnjujem to temo, da postanejo tudi nove stvari stare
....
Drugače moram pa po vrsti posodabljat to temo, iz vsega poskušati speljati kakšno zgodbico, da bo bolj zanimivo...
BTW Kdaj bosta pa vidva updejtala vajine teme z novostmi
?
LP, Primož
Pride, pride tudi bolj aktualni vozni park, vse ob svojem času (nekaj takšnega kot pravi mloncar)
Drugače moram pa po vrsti posodabljat to temo, iz vsega poskušati speljati kakšno zgodbico, da bo bolj zanimivo...
BTW Kdaj bosta pa vidva updejtala vajine teme z novostmi
LP, Primož
In zakaj rabiš stojalo mašine in moment ključe
? Boš malo večji servis delal
?
LP, Primož
LP, Primož
Takole izgledajo serijski sedeži od R5 GT Turbo:

(tale zgornja fotka je sposojena iz neta...)
Sicer so (dobro ohranjeni) GTT sedeži odlični, ampak... večkrat sem si že želel dirkalne sedeže. Končno sem se tudi odločil, da jih poiščem... in tako se je začelo.
Bolj ali manj edini pogoj je bil, da so sedeži plastični in ne kovinski. Prodajalo se je sicer kar nekaj sedežev, ampak kot zakleto so večinoma imeli kovinsko ogrodje
. Končno sem našel ene Sparco Rev, ampak so bili precej zdelani (raztrgani). Da bi jih dal na novo obleči se mi ne bi splačalo, zato sem iskal naprej. Problem je bil, ker sem si zadal, da jih hočem imeti do naslednjega avtoslaloma, torej se mi je mudilo.
Enkrat v tistem času pa smo z bolj dirkaško druščino sedeli na pijači in sem se spomnil, da povprašam še med domačimi, če se slučajno komu valjajo kakšni sedeži. Ne vem zakaj nisem to že na začetku naredil
... Tako sem prišel do sedežev, prav tako Sparco Rev na novo oblečeni v sivo barvo, tako da so prav zanimivi, ker ne obstajajo v takšni barvi.
Sem jih pozabil slikati, ko sem jih šel iskati, je Kangoo izgledal kot pravi tovarniški 7 sedežnik
.
Pa še fotke zmontiranih v 5ko:

Za spremembo malo drugačne fotke, ker sem zadel nek čuden kot, pa da si ne boste vratov polomil

Zraven sem dobil tudi 3" pas (katerega sem tudi iskal)

Zaradi sedežev pa je v avto prišel tudi tale distančnik za volan:

Pa serijski GTT volan je sedaj nadomestil 16V volan.
Zdaj pa bo avto počasi pripravljen...
LP, Primož

(tale zgornja fotka je sposojena iz neta...)
Sicer so (dobro ohranjeni) GTT sedeži odlični, ampak... večkrat sem si že želel dirkalne sedeže. Končno sem se tudi odločil, da jih poiščem... in tako se je začelo.
Bolj ali manj edini pogoj je bil, da so sedeži plastični in ne kovinski. Prodajalo se je sicer kar nekaj sedežev, ampak kot zakleto so večinoma imeli kovinsko ogrodje
Enkrat v tistem času pa smo z bolj dirkaško druščino sedeli na pijači in sem se spomnil, da povprašam še med domačimi, če se slučajno komu valjajo kakšni sedeži. Ne vem zakaj nisem to že na začetku naredil
Sem jih pozabil slikati, ko sem jih šel iskati, je Kangoo izgledal kot pravi tovarniški 7 sedežnik
Pa še fotke zmontiranih v 5ko:

Za spremembo malo drugačne fotke, ker sem zadel nek čuden kot, pa da si ne boste vratov polomil

Zraven sem dobil tudi 3" pas (katerega sem tudi iskal)

Zaradi sedežev pa je v avto prišel tudi tale distančnik za volan:

Pa serijski GTT volan je sedaj nadomestil 16V volan.
Zdaj pa bo avto počasi pripravljen...
LP, Primož
Clio dCi
Da spet malo "presekam" te moje stare "gare" z malo manj starimi "garami"
...
Še par fotk mojega Clia dCi iz avtoslaloma Ivarčko 2008:

Še kakšna fotka kolegovih "gar":

Pa še en krajši filmček iz tega slaloma: Avtoslalom Ivarčko jezero 2008 - Schkorc & G.Škapin
Avtor fotk (razen zadnjih dveh) in videa: mloncar (ko je še imel voljo do fotkanja
)
LP, Primož
Še par fotk mojega Clia dCi iz avtoslaloma Ivarčko 2008:

Še kakšna fotka kolegovih "gar":

Pa še en krajši filmček iz tega slaloma: Avtoslalom Ivarčko jezero 2008 - Schkorc & G.Škapin
Avtor fotk (razen zadnjih dveh) in videa: mloncar (ko je še imel voljo do fotkanja
LP, Primož
Ne ne, ni podvozje zaslužno da se Clio ni nagibal, to sem jst bolj počasi volan vrtel, pa zato ni nagibalokmetek napisal/-a:Vidm da si mel hudo podvozje na Cliu, se ni skor nič nagibal
LP, Primož