Torej laguna 03 ne zazna odprtih voznikovih vrat. Ostala vrata, tudi prtljažnik zaznava, le "mojih" ne. Delujejo vse komande za šipe in špegle, le ne prižge luči v avtomobilu in na vratih, niti na displayu se ne pokažejo odprta vrata. Napaka se je pojavila danes, kar naenkrat. Kje imajo te lagune stikalo za odprta vrata? Še kje drugje možna napaka?
če si ga včeraj kupil vozi nazaj pa ti naj popravijo, to je skrita napaka, preberi si zakon o potrošnikih in skritih napakah
strosek se mi ne sanja, saj ne vem če sem prav napisal ključavnica, vglavnem ono sranje ko odpreš da javlja da so vrata odprta je crknilo
Pri meni je bil problem v enem delčku znotraj ključavnice, ki pritiska na mikrostikalo.
Oziroma pot tega koščka je bila polna umazanije.
Odpret ključavnico, očistit z nafto in z zrakom, namazati z mastjo, od takrat imam 1 leto mir.
Nova ključavnica mislim da je okrog 140€, zamenjava je pa prilichno enostavna.
pr men je isto, zadnja leva vrata enkrat dela enkrat ne. odpreš vrata pa ne dela, pol pa po parih sekundah spet. nimaš kej dol tapeto pa klučavnico vn, pa tisto stikalo spucat pa lepo namazat, pa je mir.
Mene pa zanima kako se sname ključavnica v sprednjih desnih vratih. Tapeta je že vzeta dol ustavilo pa se je pri odklopu zunanje kljuke, se pravi ročke za odpiranje vrat. Kako jo sneti? Gre za Laguno 2004.