od balasta do žarnice gre kabel, mal debelejši
ta kabel je priklopljen na kovinsko škatljico - balast s konektorjem, tam poglej če je dober stik, ali je oksidiran, malo pomigaj pa boš videl, pazi, ne delaj s prižganimi lučmi
ja, gre kabel iz balasta do neke škatlice ki je "namontirana" na žarnico... bom preveril to, pa bom videl kaj bo ja original na Clio-tu niso ble, so pa original xenon luči... šobe za pranje sem si pa namontiral
No če je res balast zanič, imaš komplet kite id 50e dalje. Sicer nevem kolk kvalitetni so za tak dnar, ampak so pa Če pa hočeš navadne luči mi pa piši jutri pa menjama
Jaz sem mel tudi na prejšnjem avtu v orginal žarometih na lečo (Clio 2 Xenon) not hid kit H7 (Razlog: Nisem imel ne orginal balastov ne žarnic). Namesto D2S se, da spravit not tudi xenon kit z ločenimi balasti.
No jest sem imal isti problem na svojem RSu...isto mi ni delala desna luč in dam novo žarnico not in spet ne dela..Potem sem ugotovil da je šel balast
Balast nov na servisu je nekaj manj kot 300€ vendar sem ga našel na internetu novega za 100€ tko da če te znima ti lahko najdem št gospoda ki mi ga je poslal in ga praš če jih ma še
oh ja, zdej sem tudi uradno zvedel da je res šel balast... ker jaz nujno potrebujem avto do ju3, rabim al nove luči al balast... ja Aleen, lahko mi daš številko, pa se bom pozanimal.