laguna II problem
laguna II problem
Pri laguni II se mi občasno prižigajo lučke za ABS-SERVICE-ESP, ko avto ugasnem se napaka zbriše. Opazil sem da se prižge ko zapeljem čez luknje ali makadam. Sumim da gre za sklop ,ki je pritrjen na predjo roko in zadnjo torzijo in ko zapeljem v luknjo ga zabije..
Je imel kdo že podoben primer?
Je imel kdo že podoben primer?
ne crkuje, če ne obratuje
POLANC
POLANC
Se ni včasih govorilo, da pozimi sneg in umazanija rada zapacata senzor ob čeljustih in zato javlja napako?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
si bom malo sposodil temo...
danes zjutraj ob 8h ( ko je biu avto še lepo zaledenen ) odklenem mojo laguno II, se usedem in jo prižgem da malo prebudim motor (navada da pozim zmeri par minutk prej užgem motor) in po izstopu iz avtomobila zaprem vrata, le ta pa se odbijejo in nazaj odprejo...sem dobil spet tisti občutek da se mi laguna reži u faco pa mi hoče povedat...eo zdj te bom pa spet mal j*bala
in valda jest kakršn sm sm si mislu svoje, ugasnu motor in zaloputnu vrata da se je stresu vs auto ter odpeketou po telefon, poklicu prevoz in odšel od doma. laguno pa pač pustu z odprtimi vrati, jebiga
v glavnem... zapiralo na klučavnici ne ustane v položaju, je brez blokade, predvidevam da je zamrznu kšn fedr? ko sem jo zvečer malo ogrel s fenom za bitumen ( močna zadevca ) in namazou z mastjo je zadeva funkcjonerala tako kot mora, zdaj pa me zanima kaj naj nardim s preventive da me klučavnca nebo pustila na cedilu za novo leto v kranski gori? mam občutek da bo jutri zjutraj zadeva enako odpovedala
hvala in lp
danes zjutraj ob 8h ( ko je biu avto še lepo zaledenen ) odklenem mojo laguno II, se usedem in jo prižgem da malo prebudim motor (navada da pozim zmeri par minutk prej užgem motor) in po izstopu iz avtomobila zaprem vrata, le ta pa se odbijejo in nazaj odprejo...sem dobil spet tisti občutek da se mi laguna reži u faco pa mi hoče povedat...eo zdj te bom pa spet mal j*bala
v glavnem... zapiralo na klučavnici ne ustane v položaju, je brez blokade, predvidevam da je zamrznu kšn fedr? ko sem jo zvečer malo ogrel s fenom za bitumen ( močna zadevca ) in namazou z mastjo je zadeva funkcjonerala tako kot mora, zdaj pa me zanima kaj naj nardim s preventive da me klučavnca nebo pustila na cedilu za novo leto v kranski gori? mam občutek da bo jutri zjutraj zadeva enako odpovedala
hvala in lp
Podmazat s kakšnim sprejem ki ni na vodni bazi. Za silo pa s sabo vzet tisto za odmrzovanje ključavnic (sprej ali tekočina).
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Točno tako se mi je meni zgodilo sedaj že dvakrat. Sem bil sicer malo bolj vztrajen in kot kaže se mehanizem čez čas (ali pa sem imel samo jaz srečo) odmrzne/zrahlja.bobo.89 napisal/-a:si bom malo sposodil temo...
danes zjutraj ob 8h ( ko je biu avto še lepo zaledenen ) odklenem mojo laguno II, se usedem in jo prižgem da malo prebudim motor (navada da pozim zmeri par minutk prej užgem motor) in po izstopu iz avtomobila zaprem vrata, le ta pa se odbijejo in nazaj odprejo...sem dobil spet tisti občutek da se mi laguna reži u faco pa mi hoče povedat...eo zdj te bom pa spet mal j*balain valda jest kakršn sm sm si mislu svoje, ugasnu motor in zaloputnu vrata da se je stresu vs auto ter odpeketou po telefon, poklicu prevoz in odšel od doma. laguno pa pač pustu z odprtimi vrati, jebiga
![]()
![]()
v glavnem... zapiralo na klučavnici ne ustane v položaju, je brez blokade, predvidevam da je zamrznu kšn fedr? ko sem jo zvečer malo ogrel s fenom za bitumen ( močna zadevca ) in namazou z mastjo je zadeva funkcjonerala tako kot mora, zdaj pa me zanima kaj naj nardim s preventive da me klučavnca nebo pustila na cedilu za novo leto v kranski gori? mam občutek da bo jutri zjutraj zadeva enako odpovedala![]()
hvala in lp
Je pa res hecen občutek, ko se ti vrata odbijejo nazaj in občutek je res tak kot da bi te hotel nekdo mal ...
Si rešil to? Kako?
Špricaj samo z crown olje. Če se ne zaprejo vrata prvič, 2x stišneš knof za zaklepanje vrat. Potem ti laguno tako zaklene da je joj. 2x zaklep je za primer razbite šipe
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
oo fantje dela dela zadeva=) dans se sicr nism vozu z laguno, sm si raj sposodu od stare mame auto...k sm pa pršu dam sm pa reku dj da grem probat k me res ferbc matra...in zadeva je delala=)...ja našpricu sm z mastjo in pa pred tem s fenom kar dobro segrel tisti predel pri mehanizmu... pa vse gume/tesnila ob vratih sm prešpricu z enim sprejem namenjenim za zaščito pred vlago