Večtočkovni pasovi

Modifikacije vozil
Odgovori
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Večtočkovni pasovi

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Ker je bila tema od WolfOZ zaklenjena, bi lahkjo debato o pasovih nadaljevali tukaj.

V oči so mi padli teli pasovi: http://www.qspraceware.nl/rubriek.php?topic=ENG_gordels

Model Bugdet (logično :lol: ), QRB334

Šrina vseh pasov je 3", imajo "tapravo" zaponko in pa sponke za zapet, zraven mislim da dobiš še očesa in ostalo kar rabiš.

Cena na uradni strani je 93€ (mislim da brez davka), recimo na raceware.si pa 119€.

Glede na ceno mislim da dobiš super pasove, kvaliteta za poredko amatersko uporabo pa mislim da je v redu.

Kakšne izkušnje ali nasveti?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Teb se je scufal. :lol:
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Zakaj bi kupoval nove pasove? Tako ali tako niso dovoljeni za na cesto, ne delaš pa homologiranega dirkalnika, ne? Kupi rabljene s potečeno homologacijo.. ..takšne dobiš za 50€.

Kje? na rallymagazin forumu boš hitro našel kakšne..
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Itak jih ne bi imel ves čas v avtu, samo ko bi jih rabu, zato pa iščem take ki imajo zaponke, da jih lahko v minuti montiraš in odmontiraš.

Iščem pa črne, ker so manj vpadljive (zarad policajev), večina se prodajajo rdeči ali modri :roll:

Ti se mi zdijo čist u redu, imajo vse kar bi si od pasov želel in so med najcenejšimi med paovi ki imajo vse to, zato sem jih omenil. Če dobim črne približno dobro ohranjene za pol manj cene itak ne bom premišljeval ane :wink:

Me pa zanima še kam vpnete 4 točkovne pasove na stock avtih? Kolikor sem gledal bi bilo najlažje zadaj vpet kar v Iso-fix (za otroški sedež), spredaj pa na točke kjer je zategovalec na desni in tam kjer je pas pripet na stebričku na levi.
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Pasove maš lahko komot skos notr, pač odpneš in vržeš pod zic. Zadnji del pa zatlačiš spodi. Težit ti nima noben.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Težit če sm zapet v njih sem mislu, zato bi črne. Ker če majo slučajno policaji kontrolo prometa in vidjo enga ki se pelje proti Rakitni z rdečimi pasovi :roll: :lol:

Kje bi jih imel spravljene ni problema, zanima me kje jih pripnete, na katerih točkah?
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Jz mam na levi tm ko navaden pas, na desni dam dol plastiko in pripnem zraven zategovalca, zadi pa pod zicom odšraufam šrauf in dam podložko in pas.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Kupi si pulover na ježka... :lol:

Drži ko prbito.
Odgovori