Prepogib brisalcev (primer sneženja, zmrzali) Laguna II

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

danes probo vse te fore z ročko gor, dol, naprej, nazaj, itd. ne pali nič, po pravici povedano niti mi ne rabi dvigovat brisalcev razen takrat ko jih menjavam je malo jeba ker se mores dobesedno usest na haubo
one zadeve ko jo omenja gagi, jaz testiral bom ne :P , ko je pa zima pa si vzamem 5 minut pa lepo avto upalim ventilacijo na šipo malo metlica spucam in gasa, zaradi teh 5 minut še nisem nič zamudo, pa prsti še mi tudi niso odpadli zaradi mraza
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Jst sm si pa kupu kar tisto v interšparu pregrinjalo za avtomobile s katerim pokriješ vrhnji del avtomobila do vratnih kljuk in zjutraj sam dol potegnem pa čao :D
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Sicer pa me kolegi (v glavnem lastniki Japoncev ter Švabotov) zajeb.vajo, da je moja koreta itak več pr mehankarju kokr pr men, tam pa že on ve kako se tem stvarem streže oz. jo ima v garaži! :oops: :lol:
Uporabniški avatar
sinko

no zdaj pa še slikovno zakaj ne gre dvignit brisalcev, tisti ki ste patentirali neke finte z brisalci v določene položaje dajte slike da vidimo, pri meni ne gre, razen seveda če mate drugačne nosilce kot je ta, gre se seveda za laguno 2, phII:
Slika
dvignit se da za par centimetrov in to na obeh straneh, zakaj je to ne vem
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Sinko, tudi v fazi 1 modela II, je zadeva identična, takšen češki sistem! :? :oops:
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

se pa tisti kos ki onemogoča odpiranje brisalca odbrusi :twisted:
Uporabniški avatar
sinko

jao pol še bo češko zgledalo ko bo nekaj bršeno pa barvano pa take pa to
mene v glavnem nič ne moti če ne morem dvignit brisalcev
malo mučno je edino ko se brisalce menjava, pa glede nato da to delam 1x na 2 leti al pa mogoče kaj prej naj ostane po češko
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Pri Twingu je tudi tako narejeno in mene ne moti, ker je avto večina časa v garaži.
Če ti pa na bencinski črpalki čistijo stekla, jih je pametno prej opozoriti, da ne grejo brisalci gor, ker nekateri kar vlečejo :)
Slika
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Stupo napisal/-a:Pri Twingu je tudi tako narejeno in mene ne moti, ker je avto večina časa v garaži.
Če ti pa na bencinski črpalki čistijo stekla, jih je pametno prej opozoriti, da ne grejo brisalci gor, ker nekateri kar vlečejo :)
Kaj pa ko nekatere kar vlečejo je pa OK??? :) :)
pa jo pustiš malo, naj se matra...pol ji pa razložiš...seveda preden pride do poškodbe... :lol:
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Odgovori