Problem avtoradio Megane II
Problem avtoradio Megane II
Pozdrav!
Imam megana II, 1,5 dci letnik 2006. Danes zjutraj, ko sem se odpravil na fax, se mi avtoradio ni hotel prižgati. Mislil sem da je pregorela varovalka, ki sem jo nato tudi zamenjal, a avtoradio še vedno ne deluje. Gre seveda za originalni avtoradio. Na radiu deluje samo dioda za osvetlitev gumba on/off, vse ostalo pa ne. Ima kdo kakšno idejo kaj še narediti preden ga peljem na servis? Bi morda pomagal odklop akuja?
Na internetu sem gledal rabljene avtoradie za cca. 70€. Je popravilo starega če bo potrebno sploh smiselno?
Hvala vsem za odgovore in ideje!
Imam megana II, 1,5 dci letnik 2006. Danes zjutraj, ko sem se odpravil na fax, se mi avtoradio ni hotel prižgati. Mislil sem da je pregorela varovalka, ki sem jo nato tudi zamenjal, a avtoradio še vedno ne deluje. Gre seveda za originalni avtoradio. Na radiu deluje samo dioda za osvetlitev gumba on/off, vse ostalo pa ne. Ima kdo kakšno idejo kaj še narediti preden ga peljem na servis? Bi morda pomagal odklop akuja?
Na internetu sem gledal rabljene avtoradie za cca. 70€. Je popravilo starega če bo potrebno sploh smiselno?
Hvala vsem za odgovore in ideje!
Hvala vsem za ponudbe. Problem se mi pojavi še, ker je avto privilege je radio bež barve kot ostala armatura, tako da zaenkrat črni ne pridejo v poštev. Če bom potreboval pa sporočim. Jutri gre avto k avtoelektričarju da pogleda če je dejansko radio ali pa je mogoče kakšen rele ali kaj takega.
Nadaljevanje zgodbe sledi jutri..... se verjetno ponovno oglasim....
mogoče se pa da čelna ploščica in tipke prestaviti iz tvojega na drugega?Cefizelj napisal/-a:Hvala vsem za ponudbe. Problem se mi pojavi še, ker je avto privilege je radio bež barve kot ostala armatura, tako da zaenkrat črni ne pridejo v poštev. Če bom potreboval pa sporočim. Jutri gre avto k avtoelektričarju da pogleda če je dejansko radio ali pa je mogoče kakšen rele ali kaj takega.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
No le vzem ga..... jest ga ne bom rabu
Bil pr avtoelektričarju, vzel radio ven, reset in opa spet dela
Prau da je dokaj pogosta stvar pr renojčkih da tkole mal zatrokira pa ga je treba resetirat. Simptomi so pa: nič zvoka, zaslonček sveti tut ko ugasneš pa zakleneš avto, pa lučka za prižiganje radia skos gori.
Upam da bo tole še kšnmu pomagal.
Hvala vsem za pomoč!
Bil pr avtoelektričarju, vzel radio ven, reset in opa spet dela
Prau da je dokaj pogosta stvar pr renojčkih da tkole mal zatrokira pa ga je treba resetirat. Simptomi so pa: nič zvoka, zaslonček sveti tut ko ugasneš pa zakleneš avto, pa lučka za prižiganje radia skos gori.
Upam da bo tole še kšnmu pomagal.
Hvala vsem za pomoč!