urosr napisal/-a:kok hp je pa sploh on tvoj nissan mel?
Moj ni bil "moj" ampak en tam gorv, ki ga lahko izbereš, se pa fajn pelje. Zdajle rihtam eno S15, pa GT-R V-SPEC unle oldtimer tudi ni slab (a ni letnik 62?) pa še zastonj je bil.
Aja sem pa level 19 A-spec in level 6 v b-spec. Je pa ful manj dirk, ni več po znamkah. V GT4 je imela vsaka znamka po dirko ali dve.
Symon napisal/-a:
Aja sem pa level 19 A-spec in level 6 v b-spec. Je pa ful manj dirk, ni veè po znamkah. V GT4 je imela vsaka znamka po dirko ali dve.
ravno to me moti, pa tist glup b-spec ko samo meneđiraš dirko...
mislim da bo kmalu naprodaj.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
croma_man napisal/-a:ravno to me moti, pa tist glup b-spec ko samo meneđiraš dirko...
B spec je fajn za dobivat keš in nagradne avte, če daš šoferju kak dober avto in imaš dobrega šoferja (moj vedno ampak vedno drifta čez ovinke tadrug je pa luzer se pa skoz obrača) samo je pa bedno ker se ne da časa pospešiti tako kot v GT4.
Aja ne prodat ko boš enkrat špilal online je to čisto drug svet. Pa še nasprotniki so za kak procent bolj pametni.
urosr napisal/-a:drgač pa v daytoni morš ahtat da ti nasprotnik pri 330kmh bremze na zahodi
looool
Ja to je baje zajeban, splača se met varnostno razdaljo.
Pa pazit je treba, da ti pri 300km/h nekdo s 300km/h ne prileti čelno. Pride do smrtonosne nesreče, deli frčijo po zraku, šoferja se združita v eno.... Aja ne, poškodbe na off.
The last guy je tut huda pa še velik je takih, ampak ta tema je o GT5 tko da ...
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
jzt sm tut vidu, k igrajo igrce na pralnem stroju , med centrifugo najbolj nažigajo. menije bil včasih najbolš Colin McRae Rally. In sem najrajš vozil rumenga megana cupe.