Renault Laguna I Phase II 1.8 16V Fairway
- R19-racing
- Kraj: koper
- R19-racing
- Kraj: koper
A smem malo izkoristit tole temo?
Tud sam imam laguno 1.8 16V RXT l.99 in mi konstantno javlja "sidelights faulty" pa mi ni jasno kaj mi hoče povedat. 1. nimam nobenih "stranskih" luči, 2. mi pa vse luči delajo!
Če mi zna kdo to obrazložit bi bil zelo hvaležen.
Sicer pa sorry, če smetim temo in pa bravo za res lepo lagunco
Tud sam imam laguno 1.8 16V RXT l.99 in mi konstantno javlja "sidelights faulty" pa mi ni jasno kaj mi hoče povedat. 1. nimam nobenih "stranskih" luči, 2. mi pa vse luči delajo!
Mislim da ti ne dela žarnica za osvetljitev tablice zadajrdečs40 napisal/-a:A smem malo izkoristit tole temo?
Drugače pa zelo lepa Lagunca, sem že imel tako samo 1.6 in je bil res odličen avto za taki denar, zato bom spomladi spet presedlal nazaj na tako Lagunco
Drugače pa Nervasport feltne so res prelepe, tko da go for it
Ko sem menjaval žarnice za sprednje meglenke, sem ugotovil da je fuč levi končnik. Kolo je melo 1cm lufta
Med vožnjo nisem čutil, čudno. Tako da je danes bil avto na servisu, zamenjana oba končnika, in narejena optika. Zdaj se pa lepo pelje, se je čutil končnik, ampak jaz nisem zaznal , šele zdaj vidim razliko
Kupljen je tudi spodnji nosilec motorja, da ne bo več tako cukalo
na sedanjem je guma zanič do konca. V kratkem pa pride še mali servis.
Se naberejo stroški
Kupljen je tudi spodnji nosilec motorja, da ne bo več tako cukalo
Se naberejo stroški