Clio II ph2 1.4 16v Dynamique- Se prodaja
Jzt se pa odločam med sledečimi feltnami:
- ENZO H 15" "So mi zelo ugodne - in imam dogovorjen, da to uzamem"
- DEZENT RB dark 15" "so cca.9€/kos dražje od (enzo H)" - (imam kot opcijo rezervirano)
nov avto pride z letnimi gumami, ki mi jih bodo itak dol snel pa zimske gor dal na jeklene original 15".
Zdej sm pa tko razmišlu..., kaj če bi letne 15" "nove", prodal....ali pustil pri prodajalcu, če bo seveda želel (dvomim.....) je za vprašat.
pa si bi umislu 16" alu + letne16" + homologacijo le teh.....
Mislte, da mi bi ob nakupu novega prodajalec že to homologiral, če pri njemu takoj kupim?
kaj mi priporočate?
meni se dopade, če je feltan kej črna/mat itd..sej na modro barvo avta paše črna....gume so že itak črne...
LP
- ENZO H 15" "So mi zelo ugodne - in imam dogovorjen, da to uzamem"
- DEZENT RB dark 15" "so cca.9€/kos dražje od (enzo H)" - (imam kot opcijo rezervirano)
nov avto pride z letnimi gumami, ki mi jih bodo itak dol snel pa zimske gor dal na jeklene original 15".
Zdej sm pa tko razmišlu..., kaj če bi letne 15" "nove", prodal....ali pustil pri prodajalcu, če bo seveda želel (dvomim.....) je za vprašat.
pa si bi umislu 16" alu + letne16" + homologacijo le teh.....
Mislte, da mi bi ob nakupu novega prodajalec že to homologiral, če pri njemu takoj kupim?
kaj mi priporočate?
meni se dopade, če je feltan kej črna/mat itd..sej na modro barvo avta paše črna....gume so že itak črne...
LP
oz so tud hude men. sam take ko jih ima UrbanD na RS-udci napisal/-a:turini... mi glih niso všeč. men se zdijo povprečne. Najbrš pa cena ni povprečna. Pa ne sprašuj zakaj se mi zdijo povprečne, tko jz vidm.
recimo za špriklast dizajn alu feltne mi je všeč edin OZ WRC (bele barve) - tak je moj okus. grem tkoj ogledat kolkej cena
Nos: 185/60 R15? kupš?
mam letne 185/55/15, tko da ne rabim
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
ker se Turink ne najde nikjer
sem se odločil, da dam spomladi gor vetrnice polirane
drug teden jih grem iskat
že od nekdaj se mi dopade tale felga
mislim, da ne bo napačno zgledala na avtu
gume pa zaenkrat ne bom menjal. ostanem na Uniroyal
drug teden jih grem iskat
že od nekdaj se mi dopade tale felga
mislim, da ne bo napačno zgledala na avtu
gume pa zaenkrat ne bom menjal. ostanem na Uniroyal
Zadnjič spremenil Nos, dne 19 Dec 2010, 21:01, skupaj popravljeno 1 krat.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
- R19-racing
- Kraj: koper
ni panikekmetek napisal/-a:Hmm, če se ne motim imajo te feltne ET nekje 35-37 in z 20mm distančniki bi ti znalo zadaj prijet rob če boš imel poln avto
če bo pa že panika jih bom pa postružil za 5mm