Laguna II 1.9 dci
se da lagunca drugač lepo zrihtathousexy74 napisal/-a:bo kar originalna ostala, ni tak tip vozila da bi ji to pasal, mam doma xsaro ki to pričakuje, samo na pomlad. laguna pa lepo družinski avto kar je bil tudi namen nakupa
poglej si tole
http://www.lagunaclub.lt/forum/viewtopic.php?f=7&t=36
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Tle je pa res sama rižota razn ene 2 izjemeNos napisal/-a:se da lagunca drugaè lepo zrihtathousexy74 napisal/-a:bo kar originalna ostala, ni tak tip vozila da bi ji to pasal, mam doma xsaro ki to prièakuje, samo na pomlad. laguna pa lepo družinski avto kar je bil tudi namen nakupa![]()
poglej si tole![]()
http://www.lagunaclub.lt/forum/viewtopic.php?f=7&t=36
Pozdravljen!
Lepo, da je še ena laguna na forumu, zdaj bo pa res čas za Laguna meet
Naj ti lepo služi, glede skrbi pa: pri 2004 je večina porodnih težav že odpravljenih, preberi si še mal po forumu in drugih Laguna temah kaj lahko pričakuješ.
Mi2 s punco je preprosto ne zamenjava, mal posluha za avto (predvsem servisi in čuvanje mrzle) in boš definitivno zadovoljen.
Barve pa očitno znamo zbirat
Lepo, da je še ena laguna na forumu, zdaj bo pa res čas za Laguna meet
Naj ti lepo služi, glede skrbi pa: pri 2004 je večina porodnih težav že odpravljenih, preberi si še mal po forumu in drugih Laguna temah kaj lahko pričakuješ.
Mi2 s punco je preprosto ne zamenjava, mal posluha za avto (predvsem servisi in čuvanje mrzle) in boš definitivno zadovoljen.
Barve pa očitno znamo zbirat
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!

je bil prava atrakcija

še mal od zadaj

pa še mal poziranja
ta je zamenjal potem tole

je bla prava lepotica, hehe

tuki v garaži...

in po pranju...
potem je bil tale raketoplan... hehe

je bil prava mala raketa... namenjen moji punci za po mestu, se še navaja po ljubljani, er pravi da koroška je mala in ni take gužve
in ker je bil glede na potrebe malo premajhen sva ga prodala in vzela Xsaro, ki pa, hmmmm ma bolezen in se je zadaj v premi postavila na X, tako da me čaka obnova preme.
in tukaj lepotica ki je bila razlog da je pri nama laguna, bila moja prva lastnica, res enkraten avto brez napake in poškodb...

tako malo o moji zgodovini avtomobilov, seveda jih je bilo še več, a le te so mi ostali v spomin na slikah. kar se tiče predelave lagun, res sta dve kar lepe, samo meni je to že malo preveč, originalna je res lepa in škoda jo je kakorkoli kičt. to je bolj za male avtomobile in pa seveda za mlajše, hehe... upam pa da ne bo kdorkoli od moderatorje foruma hud ali jezen ker sem dodal te fotke, se pa že v naprej opravičujem če sem s tem naredil napako. drhouse, vrjemi da bo posluh kar se tiče tega kar si napisal, in barva, huda k pajk kukr prav moja boljša polovica. bo pa res lepo če organiziramo Laguna meet, pa da dokažemo da so porodne težave del tega da jih z veseljem vozimo
tako, in danes je moja laguna bila na servisu, kontrolni pregled preden poteče garancija ker mi je bil ob vžigu čudni zvok. kot je pokazala zgodovina vseh servisov in ostalega je bila turbina menjana v 6-em mesecu tega leta, imel pa je lastnik tudi manjši trk, poškodba odbijača, luči, blatnika, hladilnika klime, vode, zraven so zamenjali tudi kompresor klime. je pa res, v originalu je bil xsenon, sedaj pa so notri H7 luči, po eni strani še bolje ker je manj problemov, pa še žarnice so cenejše
kar se tiče pa ropota, zanič je zgornji desni nosilec motorja, kar mi bodo v garancijskem roku tudi odpravili. res korektno iz strani prodajalca.... bodo pa prverili še ostale stvari in odpravili še par malenkosti... desna ključavnica, senzor tlaka,...
Zgornji desni nosliec je tipična hiba, ga imamo menda vsi že menjanega 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Lepa laguna, želim ti velik brezzkrbnih kilometrov... Če jo vzdržuješ, kot je treba, potem se ti ni treba ničesar bat...Ne se sekirat glede komentarjev da vse crkuje, ker ni glih čist vse res, razn če imaš veliko smolo...
Sam imam podobno, le da je letnik 2002, ki naj bi imel še več problemov, vendar v dobrih dveh letih in 80 000 prevoženih kilometrih z njo nimam skoraj nobenih težav, pred pol leta sem jo tudi čipal pri RSR in sem maksimalno zadovoljen
Lp
Sam imam podobno, le da je letnik 2002, ki naj bi imel še več problemov, vendar v dobrih dveh letih in 80 000 prevoženih kilometrih z njo nimam skoraj nobenih težav, pred pol leta sem jo tudi čipal pri RSR in sem maksimalno zadovoljen
Lp
tnx za lepe želje, in z moje strani enako tebi, kar se tiče pa komentarjev pa ugotavljam da je res to kar si napisal, in da je edini problem v tem da pač nekateri ne gledajo nikoli pod pokrov motorja razen ko je servis( to mi je potrdilo kar nekaj mehanikov na servisih, in da se potem čudijo kako lahko kaj crkne.) pač, na 10000km sevis, pa vmes malo dotočit olje pa bo...
moram pa pohvaliti tud tvojo lepotico, ta platišča ki jih imaš gor so prav enkratna
iščem pa še vedno prednjo desno ključavnico... moja kaput 
jutri pa slike notranjosti sledijo, in pa kako sem dodelal nekatere malenkosti
imam pa problem, snet pokrov ki pokriva radio... na zgornjem delu, če ve kdo rešitev... dobrodošli
pa danes dodal mp3 vmesnik al kako se že reče temu ki se kupi v bigbangu... skratka na usb ključek dela super, pa še cenejš je kot nov radio 
takole... pa se spet malo oglašam
danes sem menjal žarnice, kera smola da ti pokrov luči pade na dno zaščitne plate... še huje pa da to na levi kjer ni placa tud za roko notr dobit... samo z malo truda rata vse, hehe tako da so notri sedaj night breakece in razlika v svetilnosti je več kot očitna, tako da sedaj sledijo še H1 za dolge luči. drugače pa imam vprašanje... kako hudiča se menjajo žarnice na meglenkah???? kr ne najdem sistema kako menjat
pa še to.... kje najti klčjučavnico vrat? na netu je ni in ni... tko da že mal obupal
pa še to... da ne pozabim... zadaj v prtljažniku ne gori luč ko ga odprem, a žarnica je nova... kar na enkrat je to odpovedal