Splošno o 2.0dci 150KM in 1.5dci 106KM
Splošno o 2.0dci 150KM in 1.5dci 106KM
Malo iščem po forumu, pa ne najdem nobenih informacij.
Zanima me kako se kaj obnesejo novejši 2.0dci 150KM motorji in 1.5dci 106 - ali pri slednjem tudi rade odpovejo šobe in EGR ventil?
Kakšne so razlike med 1.5dci 101KM in 1.5dci 106KM motorjem?
Zanima me kako se kaj obnesejo novejši 2.0dci 150KM motorji in 1.5dci 106 - ali pri slednjem tudi rade odpovejo šobe in EGR ventil?
Kakšne so razlike med 1.5dci 101KM in 1.5dci 106KM motorjem?
http://www.avtoin.com/news.php?id=1731
Kolikor je temu članku za verjeti, je plod sodelovanja med N in R.
Kolikor je temu članku za verjeti, je plod sodelovanja med N in R.
1.5 78kW 6 prestav je baje daleč najboljši motor z najmanj okvarami.
V Meganu II ima še vgrajene piezo-električne šobe, zdaj v Meganu III pa ponovno klasične; meni je kolega na servisu raztolmačil tako: premalo se je kvaril in so dali nazaj navadne šobe.
Z 2.0 pa tudi ni težav. Edino servisi so malenkost dražji, ker gre notri 7l olja.
V Meganu II ima še vgrajene piezo-električne šobe, zdaj v Meganu III pa ponovno klasične; meni je kolega na servisu raztolmačil tako: premalo se je kvaril in so dali nazaj navadne šobe.
Z 2.0 pa tudi ni težav. Edino servisi so malenkost dražji, ker gre notri 7l olja.
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Stupo napisal/-a:Potem bi znala to biti kar dobra izbira![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4238728&show=1
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Jaz sem dobil popolnoma identičen odgovor na servisuJaaN napisal/-a: V Meganu II ima še vgrajene piezo-električne šobe, zdaj v Meganu III pa ponovno klasične; meni je kolega na servisu raztolmačil tako: premalo se je kvaril in so dali nazaj navadne šobe.
In tudi kupil sem ga, problemov pa zaenkrat res ni z njim, sem pa šele 20.000 km naredil od nakupa, tako da jih ima sedaj 75.000
Laguna 2.0 dci,150 konjev;pred mesecem dni stara 3 leta,prevoženih 60k km,poraba 6 litrov nafte,prvi lastnik,SLO poreklo...zaenkrat o motorju in avto nasplošno samo pohvalno...ne,zelo pohvalno.Niti malo mi ni žal,da sem jo vzel
lp tdk
p.s.BTW...na avtomobilizem.com je zanimiva debata o skritih funkcijah avtomobila;ima kdo kake informacije na tem področju za omenjen model lagune?tnx
lp tdk
p.s.BTW...na avtomobilizem.com je zanimiva debata o skritih funkcijah avtomobila;ima kdo kake informacije na tem področju za omenjen model lagune?tnx
Tudi jaz se vozim z nasmehom, vredna svojega denarja...tdk napisal/-a:Laguna 2.0 dci,150 konjev;pred mesecem dni stara 3 leta,prevoženih 60k km,poraba 6 litrov nafte,prvi lastnik,SLO poreklo...zaenkrat o motorju in avto nasplošno samo pohvalno...ne,zelo pohvalno.Niti malo mi ni žal,da sem jo vzel![]()
![]()
![]()
lp tdk