Laguna 1.9 denamic KARAMBOL

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
LagunaGregor
Kraj: Okolica Sl. Konjic

Laguna 1.9 denamic KARAMBOL

Odgovor Napisal/-a LagunaGregor »

Lep pozdrav. Včeraj sem imel karambol katerega sem zakrivil jaz. Avto sem razbil od sprednje strani do mašine. In zdaj me zanima Koliko bi bil takšen avto vreden. Ker imam avto na leasing in mi bodo vse pobrali samoa vto mi ostane. Zdaj pač koliko je to vredno in kam to prodati. Ker za popravilo nimam ravno dovolj denarja. Prosim za pomoč.
LP Gregor
hitrost
Uporabniški avatar
Edoedo

Odgovor Napisal/-a Edoedo »

če maš lizing .. maš tut kasko
Uporabniški avatar
LagunaGregor
Kraj: Okolica Sl. Konjic

Odgovor Napisal/-a LagunaGregor »

ja imam kasko samo še mi manjkajo 3 leta plačila do konca. pa totalka bo. avto bo zavarovalnica upam vsaj izplačala do konca, avto ostane meni. koliko bi bil sploh tak avto vreden. zlomljen je spredaj do motorja. motor je cel.
hitrost
bobo.89
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a bobo.89 »

če je avto vozen, motor dober, hladilniki ok, potem ni težav tega popravit. zamenja se hauba motorja, odbijač, luči dobiš na silux.si, računalnik in airbage dobiš rablene, zategovalce za pasove potegneš ven, na varnostnih pasovih sprostiš balaste, šoferskega zamenjaš da je v celoti delujoč in potem prodaš al pa se voziš naprej;) stroški za popravilo pa vrjetno niso nevem kako veliki...jest sm jh meu slabih 3000eur. samo da mi je še odtrgalo sovoznikovo gumo in premaknilo menjalnik. ti prideš s popravilom čez že za polovico moje cene;)
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

bobo.89 napisal/-a:če je avto vozen, motor dober, hladilniki ok, potem ni težav tega popravit. zamenja se hauba motorja, odbijač, luči dobiš na silux.si, računalnik in airbage dobiš rablene, zategovalce za pasove potegneš ven, na varnostnih pasovih sprostiš balaste, šoferskega zamenjaš da je v celoti delujoč in potem prodaš al pa se voziš naprej;) stroški za popravilo pa vrjetno niso nevem kako veliki...jest sm jh meu slabih 3000eur. samo da mi je še odtrgalo sovoznikovo gumo in premaknilo menjalnik. ti prideš s popravilom čez že za polovico moje cene;)
Lepo, zelo lepo da svetuješ da naj popravijo avto napol, predvsem brez varnostnih elementov (pas in zategovalnik) in tak avto prodajo.
Take kot si ti bi morali obsoditi sostorilstva pri naklepnenem uboju...

Če imaš lizing in imaš karambol ga pelji ocenit. Lizing hiša ti ne bo ničesar avtomatsko pobrala...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
bobo.89
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a bobo.89 »

robertp napisal/-a:
bobo.89 napisal/-a:če je avto vozen, motor dober, hladilniki ok, potem ni težav tega popravit. zamenja se hauba motorja, odbijač, luči dobiš na silux.si, računalnik in airbage dobiš rablene, zategovalce za pasove potegneš ven, na varnostnih pasovih sprostiš balaste, šoferskega zamenjaš da je v celoti delujoč in potem prodaš al pa se voziš naprej;) stroški za popravilo pa vrjetno niso nevem kako veliki...jest sm jh meu slabih 3000eur. samo da mi je še odtrgalo sovoznikovo gumo in premaknilo menjalnik. ti prideš s popravilom čez že za polovico moje cene;)
Lepo, zelo lepo da svetuješ da naj popravijo avto napol, predvsem brez varnostnih elementov (pas in zategovalnik) in tak avto prodajo.
Take kot si ti bi morali obsoditi sostorilstva pri naklepnenem uboju...

Če imaš lizing in imaš karambol ga pelji ocenit. Lizing hiša ti ne bo ničesar avtomatsko pobrala...
ja nevem, kaj pa nej nardi? če pravi da se zaradi finančnih razlogou nebi spuščou v večja popravila...drugače pa nisem trdil da bi pri prodaji koga ''nategnu'' poveš kako je, pasove in zategovalnike si pa lahko zamenja drug. to pa res ni nevem kakšna stvar. ampak za določene osebe je teh 300 € po kosu veliko...računaj samo 1000€ za varnostne pasove in zategovalnike? raje prodam avto namesto 6.000 ga prodam naprimer za 5.400€...nevem no, stvar posameznika...=) to da človeka usmerjam v napačne vode in ga učim nekih kaznivih dejanj je malo smešna izjava :D
ker kako bi rekel...blazine dobiš cele, pasove pa bol težko, če so bile sprožene blazine...tako je najbolše kupit nove :wink:
Uporabniški avatar
WarpedOne
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a WarpedOne »

drugače pa nisem trdil da bi pri prodaji koga ''nategnu'' poveš kako je,
Potem pa svizec zavije čokolado...
Ko avto pride v druge roke novopečenega šoferja in začno zadeve zajebavat bo pa to Gnil Renault.

Edina legitimna nasveta sta:
- prodaj po kosih
- popravi u nulo na servisu, ki ve kaj dela (v sosednji temi je nekdo popravlal zadnjo premo in mu sedaj luči ne svetijo OK...)

Če si servisa ne morš privoščit... od kje ti denar za avto? Aja, sej ga nimaš spljoh, lizing... Zakaj nisi vzel raje benfla na lizing, bi izpadu še večji frajer...
Laguna Coupe GT dci 180
Uporabniški avatar
Edoedo

nemorm vrjet da obstajajo taki mutavci na forumu .. gledam druge forume .. pežo citroen alfa itd.. use se normalno pogovarjajo .. sam na renojevem morjo obstajat taki retardi ..k morjo podjebavat folk...namest da se pomaga pa tko naprej.... hvala bogu za lizing .. če ne si pou slovenije nebi mogl privoščt auta in bi usak pelu renoje petke al pa katrce klijote ipd.. z 500000000km!!!!!
Uporabniški avatar
WarpedOne
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a WarpedOne »

Če avta ne moreš servisirat = si ga ne moreš privoščit.
Si pa dokazal, da si frajer.ja.
Laguna Coupe GT dci 180
Uporabniški avatar
Edoedo

hvala bogu za lizing .. če ne si pou slovenije nebi mogl privoščt auta in bi usak pelu renoje petke al pa katrce klijote ipd.. z 500000000km!!!!!

Vključno s tabo!

servisirat pa popravlat avto po totalki je pa neki čist druzga za moje pojme ..
LP
Uporabniški avatar
bfranc
Kraj: Dobrepolje/Kompolje

Odgovor Napisal/-a bfranc »

Lizing hiša ti vzame samo toliko kot si jim dolžan, ostalo ostane tebi.Oziroma se zmeniš da boš lizing naprej odplačeval, z denarjem od zavarovalnice pa poprav.

Če kupi človek avto na lizing, je to za moje pojme njegova stvar.Tud jaz sem ga najprej kupil na porsche kredit in ga kasneje v celoti odplačal.
Uporabniški avatar
R19-racing
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a R19-racing »

Pa preracunas kolko pride popravilo,ne z novimi deli ampak s kakega odpada la od kake druge lagune razbite pa prreracunas kok se ti splaca.Js tudi nimam dost denarja pa lahko servisiram avto.Ki ce bi mel bmwja bi blo servisiranje bl poceni al kaj?Bmwje itak majo vsi.Zategovalce lahko uzames s kake razbite ki se niso sprozli pa use druge stvari :)
Koncar
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Koncar »

Predvidevam da gre za tale avto:

Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
R19-racing
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a R19-racing »

zgleda kr hudo..ampak ce je most ok in motor ni premakjen pomoje se splaca.
Koncar
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Koncar »

zgleda hudo ja ker je še vse skupaj nametano, poberi stvari ki so zanič iz avta, pa se bo lepše videlo kaj je uničeno. Ne vidiš kakšen je desni krak, lahko da je navihan.
Odgovori