Sem se že ustrašil, da bodo spet kakšni enormni stroški kot za šobe
Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04 - blue dCi by jurre - prodan
Glede na to, da se ti je to zdej že drugič ponovil brez kakršnegakoli razloga, bi blo fajn dat avto na tester. Lah probava z mojim, ampak dvomm da bo znal vse pokazat. Če ni chip/box, pol je lah da kak senzor za temp.
Te lučke so pr renojiih zgleda kr naročene da pozimi svetjo več kot ponavadi
Jz sm se recimo že čist navadu da men skos gori SERV+airbag
Veseli december pa to 
Te lučke so pr renojiih zgleda kr naročene da pozimi svetjo več kot ponavadi
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Sem te tudi videl tam včeraj... upam, da ti je uspelo varno prit domov in zrihtat vse....IcEm4n napisal/-a:Sm te ravno takrat tam vidu (še sreča, da nis bil kake 500m naprej -> že v predoru). Ajej, res nimaš sreče.
Drgač pa pr kolegu (ma 1.4 16V) skoz ta STOP sveti, pa avto normalno dela.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Urban, mel ga je ze modri na testerju, da je vedel kje napako iskal.
Powerbox ni kriv, ker sem vceraj premikal te konektorje in sem ga tudi odklopil in priklopil direktno (brez boxa) in je bilo isto.
Je pa fora, da tudi ce bi se kao pregrel, ne bi smel kar crknit. V navodilih tudi pise, da ce posveti stop pusti avto v leru laufat par min, da se shladi. Men pa ta stop zacne utripat in avto ugasne.
in pol das kontakt, se vse lucke prizgejo in ugasnejo, stop pa spet zacne utripat. In ce takrat zalaufas samo vergla v prazno.
Moral je pa imet pa ta konektor od boxa nekaj veze, ce se ga je premaknilo zadnjic je takoj crknil avto, odkar je zamenjan pa ne. Zdaj ko je spet crknil pa vzge tud ne vec
house, ja sem prisel z vleko spet domov...jutri se ga spet priklopi na tester pa bomo vidli. Bedno je, ker ne moras prej ugotovit...ni pa jasno zakaj mi je v obeh primerih crknil po nekje 40km voznje brez kaksnih simptomov prej?
Powerbox ni kriv, ker sem vceraj premikal te konektorje in sem ga tudi odklopil in priklopil direktno (brez boxa) in je bilo isto.
Je pa fora, da tudi ce bi se kao pregrel, ne bi smel kar crknit. V navodilih tudi pise, da ce posveti stop pusti avto v leru laufat par min, da se shladi. Men pa ta stop zacne utripat in avto ugasne.
Moral je pa imet pa ta konektor od boxa nekaj veze, ce se ga je premaknilo zadnjic je takoj crknil avto, odkar je zamenjan pa ne. Zdaj ko je spet crknil pa vzge tud ne vec
house, ja sem prisel z vleko spet domov...jutri se ga spet priklopi na tester pa bomo vidli. Bedno je, ker ne moras prej ugotovit...ni pa jasno zakaj mi je v obeh primerih crknil po nekje 40km voznje brez kaksnih simptomov prej?
Očitno, ko doseže motorni prostor določeno temperaturo, konektor spusti...
Vem, da ni primerjave, sam v katrci sem vedno vozil vezice in gafa tape s sabo
Vem, da ni primerjave, sam v katrci sem vedno vozil vezice in gafa tape s sabo
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
to je kolegu crknilo isto na 101 konjskem cliu dci. ne vem kje se nahaja. vem, da so ga odvlekli na avtokrašna servis in so tam ugotovili, da je senzor na menjalniku. kaj več ne bi vedu povedat. vem, da je bla cena okol 250€jurre napisal/-a:hm..kaksen to? za?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Lučka STOP se prižge lahko za več stvari. Ni nujno samo zarad pregrevanja. Malo preglej kleme na akumulatorju, ta powerbox bi jaz začasno odstranil. Pa ti še katera lučka sveti ali samo stop?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG