pomoč pri kataloški številki dela

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
c.o.b.
Kraj: Ljubljana

pomoč pri kataloški številki dela

Odgovor Napisal/-a c.o.b. »

Zdravo. Upam da je tole v pravi temi.

Mam Clia III 2009 Expression PH2, zgodnji model. Rd bi zamenjal del spodaj, ki ki je pri mojem v črni barvi, s s takim kot na sliki.

Na servisu so jim številke šasije magične, ampak ker nimam številke šasije od avta, k ma to serijsko, bi prosu če lahko kdo prek kšnga programa izve za to kataloško, da jim jo dam, da mi loh povejo ceno in prodajo izdelk.
enkrat sm že spraševal prek maila pa sm dubu odgovor sam sm žal zbrisu mail - se mi zdi da je bla cena cca. 25€ in v kompletu z manšeto menjalnika.

Če bo komu v pomoč - tak del k ga rabm, majo opreme Dynamique in višje, pa tut Expression letnik 2010. Če je kšna razlika npr. med Dynamique delom in Exception ( recimo boljše usnje) bi prosu še za ta podatek.

Res hvala

Lp

Slika
Uporabniški avatar
c.o.b.

noben nima tega programa? pomagal bi mi tut če se jav kdo pa mi da VIN svojga Clia s s tem delom- je tako in tako napisana na šipi spredi...

Lp
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
c.o.b.

hvala miko55.

če se najde kdo k mi loh napiše VIN od Dynamique ali Exception, bi biu hvaležn.

Lp
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

izgleda, da so za modelno leto 2010 ter 2011 malo izboljšali expression opremo "vizualno". Ker je prodaja fullll padla 8)

Mene je res mal pozitivno presenetlo, kaj vse dobiš v expression. Ponavadi je ta nivo opreme manj nudil. Ali se pa samo meni tako zdi??..

statistika
http://www.ljnovice.com/default.asp?podrocje=56&menu=51
Odgovori