Prednje voznikovo kolo je zgoraj Nagnjeno navznoter
Prednje voznikovo kolo je zgoraj Nagnjeno navznoter
Zanima me kaj je potrebno zamenjati če je sprednje voznikovo kolo nagnjeno zgoraj navznoter. avto vleče v desno tak da se je skoraj nemogoče peljat.
Ne vem kaj je kugla, vsi končniki, tako notranji ali zunanji volanski in spodnji na vilicah imajo v osnovi znotraj ležišče in kuglo. Kugla se ne reče nobeni stvari na osebnem avtu ampak na bowlingu. V tvojem primeru so možne napake:
Spodnji končnik je odvit, kar skoraj ne verjamem, ker sta dva vijaka.
Ležaj je čisto hin in ti v pestu stoji polos in disk, vse skupaj postrani.
Zgornji ležaj amortizerja je hin in je iz šalčke ven.
Prvi koš zgoraj počen, zlezel skupaj zaradi rje.
V glavnem pojdi nekomi, naj dvigne in to resno poškodbo popravi, forum za tako havarijo ne more imeti pametnih predlogov in odgovornosti.
Še slike:

V glavnem pojdi nekomi, naj dvigne in to resno poškodbo popravi, forum za tako havarijo ne more imeti pametnih predlogov in odgovornosti.
Še slike:

Aha,se pravi to je slovenska beseda "bowling",spet nekaj več vem.joztom napisal/-a:Ne vem kaj je kugla, vsi končniki, tako notranji ali zunanji volanski in spodnji na vilicah imajo v osnovi znotraj ležišče in kuglo. Kugla se ne reče nobeni stvari na osebnem avtu ampak na bowlingu. V tvojem primeru so možne napake:
Še slike:
ful ti havala za odgovor....
Sem zdaj razšraufal pol avta in vidim kaj je problem:)
Šalčka od amortizerja se je ''vtrgala'' drži še samo malo in je tudi potisnjena z mesta ven zato je prišlo do tega.
tako da mi ne preostane nič druga kot pa švasat.
Jah men je tudi čudno ko mi rečejo mehaniki da mi je šla kugla pol pa kupim pa ni del podoben niti ''k-ju'' od kugle:)
Sem zdaj razšraufal pol avta in vidim kaj je problem:)
Šalčka od amortizerja se je ''vtrgala'' drži še samo malo in je tudi potisnjena z mesta ven zato je prišlo do tega.
tako da mi ne preostane nič druga kot pa švasat.
Jah men je tudi čudno ko mi rečejo mehaniki da mi je šla kugla pol pa kupim pa ni del podoben niti ''k-ju'' od kugle:)