carminat navigation

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

počasnejša v tem smislu, da dlje cajta rabi tam ko vpisuješ ruto, kje po italiji si to testiral te radarje, jaz od kar mam to dodano še dlje kot do monfalcona nisem bil, tu jih pa tudi ni blo še
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
brobins
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a brobins »

Pot na smučanje v Dolomite ima polno radarjev. Se še nisem peljal, samo simulacijo poti, ki me čaka, sem zavrtel. :wink:
janacigava

Odgovor Napisal/-a janacigava »

Žio jaz sem na novo tle gor.Pred kratkim sem kupil laguno 2006 in imam cabasse audiotonum mp3 radio in je tudi cd navigacija.Zanima me če se da dobit to tanovo verzijo carminata če ma kdo link .Hvala
Uporabniški avatar
sinko

pobrskaj in poišči
janacigava

Hja full izvirno!!!! Sem ze iskal in neki dobil ampak ni tapravo! Zato sem mislu da je tu gor kakšna dobra duša očitno to nisi ti!
Uporabniški avatar
sinko

če ti je težko prelistat teh 30 strani oziroma samo 3 nazaj če se ne motim ko sem napisal, pol očitno ne rabiš
in ja nimaš carminat navigacije ampak Renault Carminat Informee 2 ali krajše CNI 2
VelikiGoban

Odgovor Napisal/-a VelikiGoban »

"Dobra duša" ti je poslala PM, janacigava :)
janacigava

Hvala zelo prijazen
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Pozdravljeni!

zanima me še nekaj v zvezi z navigacijo v laguni 2010! se pravi tom tom varjanta! se da zadevo preklopit na radio med vožnjo ko ne potrebuješ navigacije, se pravi da ti nebi cel čas kazal navigacijo! v 2008 letniku ki ni imela tom tom se je dalo!

Lepo prosim za odgovore!
Uporabniški avatar
brobins
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a brobins »

UrosJ napisal/-a:Pozdravljeni!

zanima me še nekaj v zvezi z navigacijo v laguni 2010! se pravi tom tom varjanta! se da zadevo preklopit na radio med vožnjo ko ne potrebuješ navigacije, se pravi da ti nebi cel čas kazal navigacijo! v 2008 letniku ki ni imela tom tom se je dalo!

Lepo prosim za odgovore!
Ob Joystick-u imaš tipko LIGHT/DARK. Dolgi pritisk skrije zemljevid. Ponovni pritisk prikaže zemljevid in omogoča nastavljanje osvetljenosti. Poskusi, če je to kar želiš.
Uporabniški avatar
UrosJ

brobins napisal/-a:
UrosJ napisal/-a:Pozdravljeni!

Lepo prosim za odgovore!
Ob Joystick-u imaš tipko LIGHT/DARK. Dolgi pritisk skrije zemljevid. Ponovni pritisk prikaže zemljevid in omogoča nastavljanje osvetljenosti. Poskusi, če je to kar želiš.

Ja to sem probal , ampak skrije cel zaslon, kot da bi ga izklopil, mislil sem da se tudi tukaj da navigacijo skriti pa da kaže samo radio oz pač kaj poslusaš in postaje!
Uporabniški avatar
sinko

UrosJ če maš to
Slika

pol za 5 sekund drži tipko MAP/MAIN in ti skrije navigacijo in pokaže playlisto, če pa tomtom nima "idrive-a" pol pa ne vem kak bi ugasno
aja ta tipka je na levi strani v sredini
Uporabniški avatar
UrosJ

sinko napisal/-a:UrosJ če maš to
Slika

pol za 5 sekund drži tipko MAP/MAIN in ti skrije navigacijo in pokaže playlisto, če pa tomtom nima "idrive-a" pol pa ne vem kak bi ugasno
aja ta tipka je na levi strani v sredini
OK bom še to probal jutri , poročam :) , ni hudič da se kako neda skriti navigacijo! hvala za informacije
Uporabniški avatar
UrosJ

Ne radi ni to :)
ma pa malo drugačno to konzolo, zgoraj levo in desno sta črtici, na tej pa piše tel. pa še nekaj! v oni sem imel tak, ta pa nima!

Verjetno se to pri tej navigacije neda skrit.

Hvala za trud ,če pa kdo kaj izve pa samo napište!
lp
Uporabniški avatar
sinko

ja če obstaja pol je sigurno ena tipka ki jo moreš držat par sekund , probaj malo tipke
Odgovori