Kako vozite v zimskih razmerah?
Skupaj odgovorov: 5603
počasneje kot ponavadi 2609
povečam varnostno razdaljo 997
na pot se odpravim prej 655
tako kot vedno 651
nimam avtomobila 355
na pot se odpravim z javnim prevozom 183
po omejitvah 153
Vir:24ur.com
Kako pa vi vozite?
počasneje kot ponavadi 2609
povečam varnostno razdaljo 997
na pot se odpravim prej 655
tako kot vedno 651
nimam avtomobila 355
na pot se odpravim z javnim prevozom 183
po omejitvah 153
Vir:24ur.com
Kako pa vi vozite?
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
z vecjo varnostno pa prej se odpravim od doma (danes sem bil pol ure prej na sihtu, ker nisem vedu da bo vse spluzen)
gledal sem pa folk v petek po tistem snegu in kolesnicah na avtocesti...vozili itak vsi po prehitevalnem pasu (standard) + 1-2m eden za drugim. Obvezno prizgana zadnja meglenka, da ti sveti v glavo celo pot, ter "dinamicna voznja" med 40 in 90 na uro (90-40-60-90-40...).
In potem se cudimo da pride do veriznega
gledal sem pa folk v petek po tistem snegu in kolesnicah na avtocesti...vozili itak vsi po prehitevalnem pasu (standard) + 1-2m eden za drugim. Obvezno prizgana zadnja meglenka, da ti sveti v glavo celo pot, ter "dinamicna voznja" med 40 in 90 na uro (90-40-60-90-40...).
In potem se cudimo da pride do veriznega
Povečam varnostno razdaljo, vozim malo bolj počasneje, da bi pa kolone delal za sabo to ne.
Ne razumem pa folka k se po kopni cesti vozi 50 čeprav je cesta ravna, kopna, vidljivost do barja če češ, deda ležernih 50
, ga prehitim mi pa žuga kot da sm mu edinko spelal. Pogledam pa gume ki jih ima na avtu in seveda kaj vidim, letne gume z skor vsem profilom.
Ja valda.
To je iz moje strani vse over and out.
Ne razumem pa folka k se po kopni cesti vozi 50 čeprav je cesta ravna, kopna, vidljivost do barja če češ, deda ležernih 50
To je iz moje strani vse over and out.
Štrom for wife, UPS for life.
- Primož Five
- Kraj: Logatec
X2Primož Five napisal/-a:Hm danes na AC 120 bp/ mestna 50 / izven 90
Povečana var. razd./ izkušnje/ dobre zimske pnev./ reagiranje ob pravem času/ izogibanje idiotov na cestah
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Vozim bolj previdno in malo počasnejš(odvisno od stanja na cesti). Pa obvezno dobra zimska oprema na avtu(zimske gume, strgalo za led, metlica in lopatka)
Ni jih zimskih razmer, da se nebi upal jit z tako opremo na cesto 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Lopata bi morala biti obvezna oprema za vsa vozila, sam sem se enkrat zakopal na enem brezveznem parkirišču, problem zbit sneg pod njim pa led. Pa če si slučajno ravno takrat sam, da nimaš nobenega da ti porine avto si v ... Lopata pa naj bo zložljiva in pa dovolj trdna, da lahko razbiješ led oziroma skoplješ sneg do kopnega. ( v mislih sem imel tisto vojaško)
Glede samih razmer je pa tako, če poznaš avto pa kako se obnaša mislim da sploh ni panike, ponavadi vsa ta elektronika prekrije vse potrebne informacije vozniku, servo volan naredi tukaj zelo velik.
Glede samih razmer je pa tako, če poznaš avto pa kako se obnaša mislim da sploh ni panike, ponavadi vsa ta elektronika prekrije vse potrebne informacije vozniku, servo volan naredi tukaj zelo velik.
počasneje, vsekakor pa bolj previdno, ker nikoli ne več kje bo samo mokro in kje je led
večja varnosta takisto
me pa čudi zakaj nekateri po snegu vozijo enako hitro kot po suhi cesti.
v petek zvečer ko je snežilo in je bilo miljon plundre in snega na avtocesti
me je poleg, navadnih pacientov prehitel celo kombi, en čuden v kangooju pa mi je peljal čisto za ritjo, manj kot dolžino avta za mano
vozil sem 80km/h, da ne bo kdo mislil da sem šel peš
ljudje se res nimajo radi
večja varnosta takisto
me pa čudi zakaj nekateri po snegu vozijo enako hitro kot po suhi cesti.
v petek zvečer ko je snežilo in je bilo miljon plundre in snega na avtocesti
me je poleg, navadnih pacientov prehitel celo kombi, en čuden v kangooju pa mi je peljal čisto za ritjo, manj kot dolžino avta za mano
vozil sem 80km/h, da ne bo kdo mislil da sem šel peš
ljudje se res nimajo radi
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- matejpurgar19
Ja a ni tko, jz enako mislim, sj večina nesreč je na primorski avtocesti k pade mal snega.hunter07 napisal/-a:So what?kmetek napisal/-a:Jih ni čez primorce, na avtocesti 2 cm snega, oni pa lepo letne gume in 120km/h na tempomatu

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09