Lep pozdrav zanima me če je kdo že imel podobno težavo in sicer vsako jutro ko vžgem avto so prevoženi kilometri na displeju od prejšnjega dne na nuli se pravi če sem včeraj prevozil 50km mi pač kaže 50 prevoženih kilometrov in ko zjutraj vžgem avto so te kilometri na nuli prav tako povprečna poraba itd... pać kot da bi vsako jutro pritisnu tipko reset za brisanje dnevnih kilometrov...
A je možno, da imaš akumulator že precej na koncu? Namreč ko je pri Renoju akumulator "švoh" se na števcu dogajajo izredno čudne stvari - izkusil sem to na lastni koži!
To se zaćne dogajat v mrzlih dneh. To so znaki da ti bo pošasi celi števec dol vgasno ker bo crknil motorolin procesor na števcu. Menjava novega števca 800€ ali menjava procesorja pri električarju 150€
Ok Laguna2009 upam da res ni to kar praviš drugače pa ja bom preveril kako je z akomulatorjem čeprav se mi nezdi logično da bi bil akomulator ali pač nevem ga bom dal dons filat pa bomo vidl drugače pa ja gre se za megane letnik 2003 1,9 DcI.
ŠE NEKAJ KO FILAM AKOMULATOR A GA MORAM NUJNO ODKLOPT OD AVTA. KER ČE TO NAREDIM SE MI AVTORADIO ZAKLENE, A SE GA LAHKO FILA TAKO DA JE PRIKLJUČEN NA AVTO...
Imam isti problem imam novega senika 2009/12 Lansko zimo se mi je veckrat resetiralo letos pa ze 1x. Akumulator je nov tako da nevem kaj bi lahko bilo! Čez poletje je bilo vse ok!
danlok napisal/-a:Imam isti problem imam novega senika 2009/12 Lansko zimo se mi je veckrat resetiralo letos pa ze 1x. Akumulator je nov tako da nevem kaj bi lahko bilo! Čez poletje je bilo vse ok!
Đizs, pa saj maš avto še v garanciji. Pojdi uveljavljati garancijo!
Mislim ,ej...
Sem bil in pravijo da je vse ok da so neki naredili in da bo! Potem se mi je to zgodilo se 1x potem pa so se temperature dvignile in je blo ok sedaj to zimo ko je bil prvi mraz pa se je zopet resetiralo!
danlok napisal/-a:Sem bil in pravijo da je vse ok da so neki naredili in da bo! Potem se mi je to zgodilo se 1x potem pa so se temperature dvignile in je blo ok sedaj to zimo ko je bil prvi mraz pa se je zopet resetiralo!
potem je najlažje da zamenjaš renault servis in probaš še pri drugemu...daj no, raje se zapeljem 10 km kot pa po poteku garancije menjam cel računalnik...vzemi si v službi podalšano malco in pojdi na drug servis!
No da poročam torej imel sem kr dost spraznjen akomulator, sem ga dal filat čez noč 15ur in bomo zdej vidl kakšna bo zadeva zaenkrat mi kilometrov več ne resetira, ampak dejansko stanje bo po šihtu k bo avto stal 8ur na mrazu tko da poročam kaj pa kako....